Reskompis till australien/Nya Zeeland april 2014

Av Alex85
13 mars 2014 12:48
Visningar: 166
Hej hej!

Kul att du tittade in! Jag är en spontan kille på 28 år från Linköping som annars jobbar som ambulanssjuksköterska. Gillar munspel, dansa bugg, sitta vid elden...;)

Tänkte åka iväg ca 12 april och vara borta två veckor. Glida runt med en ryggsäck och sova enkelt. Hitta på roliga saker. Träffa människor och ha kul. Jag är intresserad av det mesta. Allt från natur, kultur, mat, foto, fest mm. Hyra en bil, vandra runt eller vad som helst.

Vill du hänga på och lämna rusket för ett tag här hemma? :)
Vet inte exakt vart jag vill men australien eller NZ typ. Har inte bokat resan än men annars är det mesta klart.

Hör av dig! :) Alexander Pettersson på Facebook.

//Alex
Av Kaians
13 mars 2014 19:37
Jag drar ned den 28 Mars och landar i Sydney den 28. Har planer på att resa Östkusten. Bara att haka på om du känner dig manad =)
Av Alex85
14 mars 2014 23:06
Citerat från Kaians:
Jag drar ned den 28 Mars och landar i Sydney den 28. Har planer på att resa Östkusten. Bara att haka på om du känner dig manad =)
Hej!

Låter skoj! Hur länge har du tänkt stanna och är det något särskilt du är ute efter att göra?
Av Kaians
14 mars 2014 23:13
Har visum för ett år, men misstänker att jag inte stannar så länge eftersom att jag, tro det eller ej, vill och tänker plugga till ambulans sjuksköterska här hemma när jag anländer hem ☺
Men tanken är att resa och se östkusten åtmindstonde och ta PADI dykarcert på vägen, resten är bara plus om aman hinner med!
Jag har internationell t körkort, så skulle vara kul att köpa någon beggad campervam och bila till åtminstone Brisbane iallafall ☺