Reskompis till Australien, Nya Zeeland

Av Linsie
9 mars 2011 11:21
Visningar: 516
Hej!
Jag är en glad tjej på 19 år som vill åka till Australien och Nya Zeeland under 2011 och vara borta i några månader, upp till ett år. Jag tycker om att resa, uppleva saker och träffa nya människor. Vill surfa, sola o bada, dyka, besöka olika platser mm.

Någon som också nyfiken på att åka till Australien/Nya Zeeland, skriv gärna till mig.
11 mars 2011 12:42
Hej! Jag ska dra iväg i höst/vinter, men eftersom inga av mina vänner verkar vara särskilt på har jag inte planerat så noga. Vi kanske kan snacka lite och se om vi har ungefär samma mål och tankar med resan? :) Eller du kanske hade tänkt att åka nu i vår/sommar?
14 mars 2011 02:27
Hej! jag vill också åka till australien, men vill såklart inte åka själv o mina vänner e så himla tråkiga :P ja hade gärna nu åkt nu i höst, när hade du tänkt o åka?
15 mars 2011 20:36
Hejsan!
Du verkar ha liknande tankar som mig. Jag är en tjej på 19 år som tycker det är dax att lämna Sverige bakom sig för att se lite andra delar av världen. Att åka till Australen har nu ett tag varit min stora dröm men än har jag inte hittat någon som vill följa med mig då mina kompisar inte har samma dröm och planer.

Du kan väl höra av dig igen så kanske vi kan höras närmare!?

Sara Löfberg
16 mars 2011 23:37
Hej!

Även jag har länge tänkt åka till australien och nya zeeland.. kanske via work and travel..
Hör gärna av dig om du vill snacka närmare om det?
Och ni andra med verkar som många vill åka dit, skoj :)
Av Linsie
21 mars 2011 11:57
Hej alla ni som svarat o kommer att svara!

Ni kan skriva till mig via e-mail: (Logga in för att se e-postadress)
23 mars 2011 16:56
Hej! jag är en tjej på 19 år och jag har också en dröm om att åka och arbeta och äventyra i Australien. Letar också efter resesällskap och det vore hur trevligt som helst att åka ihop med tanke på att mina vänner inte delar samma planer som mig. Jag tänkte åka efter studenten, någon gång mellan juni och september och vara borta några månader. Älskar resa, träffa nya människor och uppleva en ny vardag!

Hör gärna av dig och ni andra också såklart!
Av Gadn
3 apr. 2011 10:32
Hej, är en kille på 21 som är väldigt intresserad till att göra något liknande, gärna borta ett tag
Av Ebbsing
14 apr. 2011 23:18
Hej hopp!
Samma här, tjej på 19 år som ska åka ner i augusti. Har visserligen redan fixat boende hos en australiensisk kompis, men hade varit trevligt att lära känna någon svensk som ska dit! Jag ska vara borta ett år på ett Working Holiday visum och har alltså planerat att skaffa jobb osv där. Kommer först att åka till Gold Coast, men vill gärna se mig omkring senare!
Hör gärna av dig om det låter kul :)
27 apr. 2011 03:56
Tja!

Jag och en kompis åker ner till Sydney den 27 september! Om det är någon som är sugen på att träffas och kanske festa lite så är vi alltid på! :P

Hur ser det ut med nyår för många av er? Kommer ni befinna er i Sydney eller hur ser det ut? :)
Av Linsie
28 apr. 2011 10:48
Jag har inte gjort upp några planer ännu inför nyår, men det vore trevligt att vara i en storstad som Sydney o fira nyår :)

Till "Victor_a": ska ni stanna i Sydney från september till december eller ska ni resa runt?
28 apr. 2011 15:21
Vi kommer att åka runt rätt mycket, vi stannar bara i Sydney en dryg vecka innan vi beger oss iväg mot Carins. Tanken är att vi ska hinna med hela östkusten i princip, men vi ska nog fira nyår i Sydney. Därefter bär det av mot Nya Zeeland någon gång i Januari! :)