Reskompis i Indien hösten 2014

Av Futural
23 mars 2014 10:21
Visningar: 417
Hej alla äventyrare!
Jag vill backpacka i Indien hösten 2014, typ september och oktober . Min plan så här långt är att börja i typ Delhi och ta mig till Varnasi följt av norra Indien men inget är spikat så är väldigt öppen för förslag :)

Tycker att det hade varit kul att resa med någon vart fall en del av turen så om du är sugen att följa med på en del av denna resa så hör av dig! :)

/Emma
Av Jageras
25 mars 2014 21:30
Citerat från Futural:
Hej alla äventyrare!
Jag vill backpacka i Indien hösten 2014, typ september och oktober . Min plan så här långt är att börja i typ Delhi och ta mig till Varnasi följt av norra Indien men inget är spikat så är väldigt öppen för förslag :)

Tycker att det hade varit kul att resa med någon vart fall en del av turen så om du är sugen att följa med på en del av denna resa så hör av dig! :)

/Emma
Hej du!

Jag är inne på samma spår att sticka till Indien i september, men jag stannar förmodligen längre än två månader, kanske tre. Har inte hunnit sätta in mig vad jag vill se i Indien ännu, då det finns så sjukt mycket att välja på, men New Delhi blir nog mitt första stopp. Hade varit kul att hänga med någon en bit, eller bara diskutera resan i alla fall :)

//Jacob
25 apr. 2014 10:33
Hej,

Jag är galet rastlös just nu. Jag vill ut och resa i höst, någon gång mellan september och december kan jag tänka mig att vara borta.
Jag vet inte exakt vart jag vill, jag vill ut och se världen. Indien är absolut ett alternativ. Det låter intressant! Jag skulle kunna tänka mig att följa med!

Mvh Emelie
25 apr. 2014 10:48
Hej!

Jag har också tänkt att backpacka i Asien i höst och vara borta några månader. Har tänkt främst Laos, Kambodja, Vietnam och Burma men är absolut öppen för förslag! Inget är spikat för mig ännu. Indien vore intressant, är främst intresserad av norra Indien.

Jag är definitivt intresserad i alla fall! Hör gärna av dig till mig.

Facebook: Ewa Jacobsson
Mail: (Logga in för att se e-postadress)
Av Jit
27 apr. 2014 20:42
hej om någon ska åka snart till indien kan kontakta mig för att min son åkte till indien för 3 vakor sedan just nu bor han hus min famjlin 200 km från dehli men han vill åka runt i indien och stana 5 månader till så jag vill att om han kunde träffa någgon från svergie då blir det lättare att åka runt eller om någon åker till nora indien då han kan träffa någon stad till exmpel CHANDIGHAR åk däri från man kan ta tåg till shimla det är beldigt fin resan är lång men det upp till er att var vill ni åka eller om någon vill passa på att bo hus mig några dar det kan jag ordna jag lämna min kontakt och min sons kontakt jag bor i göteborg och jag kom från indien min son är födds i svergie och kan inte hindi. jag heter jit email (Logga in för att se e-postadress) telifon 0700421447
min son heter joachim email ( (Logga in för att se e-postadress) ) telifon man har comviq som går att sms för att ringa honom är dyrt o728332462 det går att kotaakta honom på fecbook om ni skriver joachim mechanixc
hopas någon tar kontakt för att han känner tråkit der min familen kan inte mycket engelska då jag måste ringa honom tack om någon läser
Av Marika7
13 maj 2014 09:45
Hej Emma skulle jätte gärna vilja följa med till Indien :) funderar dock på att sedan åka vidare till Kina :) Adda mig på FB om du är intresserad; Marika Salomäki :) jag är 19 år kan jag ju tillägga :)
Av Robbane
15 juli 2014 18:27
Hej hallå.

Jag tänkte också åka till Indien, men kan åka tidigast den 24 september.
Har inga planer alls förutom att flyga till Delhi och sen åka mot dom norra delarna eller Nepal.
Vill upp och se bergen innan det blir för kallt där, tänkte väl va i Indien 6-7 veckor kanske för att sen resa vidare till Bali och Filippinerna.

Hur långt har du kommit i din plan och när tänkte du åka?
Av Kelseyj
20 juli 2014 10:20
Hej!
Jag är väldigt inne på att dra till Indien i början av oktober. Eftersom jag hört att de är lite riskabelt att åka själv som tjej så tänkte jag att de är väl smart att möta upp lite folk på vägen eller starta upp :)
Kelsey
Av Klarae
21 aug. 2014 16:44
Hej!

Jag ska sticka iväg och resa nu i September. Har inte riktigt bestämt vart jag ska börja. Men tror det blir Indien, sen kanske mot indonesien och vidare till Australien. Men man vet ju aldrig hur det blir :)

Reste i Sydamerika förra hösten, då hade vi en grupp på Facebook med folk som reste där. Bara att skriva ett inlägg och frågade om nån var i närheten. Var väldigt smidigt att få kontakt med folk.
Kanske kan va nått att göra en sån för indien? :)

/ Klara