Reskompis hösten 2019

3 juni 2019 21:14
Visningar: 283
Hej!

Jag vill verkligen åka till Australien i höst för att backpacka samt i så fall ha ett work and travel visa för att kunna se så mycket av Australien som möjligt. Jag har tänkt vara borta ungefär 6 månader, men jag är väldigt flexibel så inget är spikat. Planen än så länge är att börja i Sydney och sen resa därifrån och se vart man hamnar. Skulle vara super roligt om någon skulle vilja hänga på och vara borta ett tag!

Jag är 20 år och bor i Stockholm. Är en väldigt social tjej som tycker om att träffa nya människor och uppleva nya ställen. Jag kan absolut festa ibland men fördrar mer att sitta på någon bar och prata om allt möjligt. Tycker om att aktivera mig så är gärna på att gå och utforska naturen på promenader, skulle även gärna vilja lära mig att surfa när man ändå är där.

Om detta låter intressant är det bara att kontakta mig på min instagram: jakobssoon eller skriva här nedanför.

Kram!
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Alicesv
13 aug. 2019 16:41
Hej! Jag ska till Bali med en kompis i oktober men 1 november har jag en enkelbiljett till Melbourne själv. Planen är att åka norrut längs östkusten under 4-5 veckors tid. Vore det intressant så hör av dig, är nybörjare på att resa längre resor själv och vore kul att slå följe med någon! Heter alicesvensson på instagram!
Av Foffi
17 aug. 2019 01:08
Hej
När hade du tänkt att åka till Australien?

Jag vill åka dit slutet av april 2020 och har ingen att resa med.