Reskompis Australien Vintern 2014

Av Jonnali
18 juli 2014 19:09
Visningar: 370
Hej! Jag är en tjej på 19 år som nyligen tagit studenten. Jag längtar efter att få packa väskan och uppleva världen, framförallt Australien (Men också Nya Zeeland) som varit aktuellt i över ett år nu. Där vill jag sola, bada, surfa, festa, jobba, chilla, träffa nya människor och bara vara. Jag har ingen i min närhet med sådana drömmar och därför söker jag efter någon/några att dela detta äventyr med, kille som tjej. Jag har siktat in mig på att åka mellan November-Januari, men om det finns andra önskemål kan jag mötas på mitten. Ser mig vara borta i minst 5-6 månader men kan definitivt stanna längre.

Om någon är intresserad och är ute efter något liknande är det bara att höra av sig här, på mail eller Facebook!
Mail: (Logga in för att se e-postadress)
Facebook: Jonna Lindström
20 juli 2014 14:18
Tänker samma som dig men söker också någon att dela upplevelserna med! Jag hade tänkt åka någon gång i oktober för att inte komma precis vid högsäsongen. Vill åka runt och semestra på olika fina platser men har också tänkt mig stanna på ett ställe och jobba ett tag/ några månader. Om det är något du också vill så hör gärna av dig till mig på min facebook - malin henningson
Av Jonnali
22 juli 2014 00:39
Hej Malin! Jag hittar dig inte på Facebook, allt för många som delar samma namn som dig haha... Har du någon mail eller kan du hitta mig på Facebook? :)
3 aug. 2014 20:47
hej tjejer,
jag är precis ute efter detsamma som ni är! jobba, resa, äventyra och leva livet :) har inga direkta planer än men siktar väl på att åka någon gång i december kanske och ser mej vara borta i ett halvår åtminståne så man hinner hem till slutet av juli och eventuella studier sen! vill också stanna på ett ställe en lite längre tid så man kan jobba ihop lite pengar men sedan resa runt längs med östkusten och kanske avsluta resan på nya zeeland! om det låter som något intressant vore det kul om vi kunde höras lite närmare :)
facebook: Mathilda Gustafsson
4 aug. 2014 20:17
Hej allihop,
Jag är ute på precis samma spår som er! Vill resa längs östkusten och sola, bada, surfa, dyka, festa och även stanna någonstans på vägen för att jobba ett tag :) Funderar också på att åka nångång i slutet av året och stanna ungefär ett halvår! Skulle vara kul om man var några stycken som drar iväg tillsammans så hör gärna av er här eller på facebook :)
facebook - Matilda Rönnblom
4 aug. 2014 23:38
Hej, jag är en kille på 25 år som bor i Halmstad. Jag har jobbat länge och känner att jag vill ut och resa. jag har fått tjänstledigt mellan mitten av september till sista december, så har tänkt mig något där omkring.
Jag vill resta till Australien, Nya Zeeland och Thailand. Jag har en tjejkompis på Nya Zeeland som jag hade tänkte hälsa på.

om någon är intresserad så hör av er.
mail: (Logga in för att se e-postadress)
Av Eriknym
10 aug. 2014 21:35
Hej!
Jag är en kille på 20 år och bor i Östersund. Jag kommer åka till Sydney i mitten av februari. Mina planer är att resa upp längs kusten tills jag kommer till Cairns. Jag flyger tillbaka till Sverige från Brisbane i början av april. Under resan vill jag sola,bada, träffa nya människor och se nya platser. Jag reser själv och söker därför resesällskap under dessa veckor i Australien! Hör gärna av er, Erik Nymo på facebook.