Reskompis - Australien/Nya Zealand våren 2014

20 feb. 2014 11:58
Visningar: 188
Hej!

Jag planerar en resa mot Australien och Nya Zealand någon gång i vår och söker nu en eller flera resekompisar eftersom ingen av mina vänner delar min reslust. Planen är att resa runt, kanske jobba lite, surfa, dyka, hoppa fallskärm osv, och bara ha det jävligt roligt.

Om det låter som något du också tänkt dig så hör av dig! :)

Julia
21 feb. 2014 23:14
Hejhej!

Jag sitter nere i Sydney just nu, kom hit igår. Jag ska vara här i en vecka, efter det har jag inga som helst fastlagda planer. När det börjar närma sig avresetid för dig så kan du ju alltid skriva till mig, så kan vi kanske mötas upp?

Finnes på Facebook: Simba Von Schnappenhaus

Och på mail: (Logga in för att se e-postadress)
Av Kaians
27 feb. 2014 15:33
Jag drar den 28 mars till Sydney. Bara att hänka på om du vill =) Jag åker med Kilroy Travels.
Jag ska antagligen vänta på en annan vän i Sydney som kommer ned i mitten på April innan jag reser vidare, men ingenting spikat! Men min plan är att resa östkusten, möjligtvis köpa någon campervan och försöka ta den via den vägen. Australia Zoo och guldkusten utanför Brisbane är någonting som jag alltid har velat uppleva, och att ta dykarcertifikat i Barriärrevet. Dock är dätta ännu bara tankar, man vet aldrig vad som kan hända på vägen. Dock så är mitt huvudsyfte att uppleva saker, och inte att jobba där nere. Men ändå så vore det inte helt fel att hitta något ströjobb lite då och då så man får in lite pengar till finansieringen =)

Det är en lång reseväg, och hittills reser jag ensam. Sällskap under den 23 timmar långa resan vore guld värt ärligt talat!

Hör av dig till mig på Facebook eller via mail så kan vi snacka vidare! Fanns fortfarande en hel del platser kvar på flygen!

// Mvh. Kai
Av Emmaeke
2 mars 2014 16:51
Hej! Jag har planerat att åka bort i slutet av april, eller i början av maj. Har tänkt åka till Vietnam, Bali och sola, bada, surfa, dyka, festa och äventyra lite och sen stanna i Australien en längre tid. Har inte bokat något än, så kan absolut kunna tänka mig något annat. Såg att du tänkt åka ungefär samma period, och skulle vara roligt att hitta en reskompis!
Hör gärna av dig om det låter intressant:)
2 apr. 2014 19:04
Hej Hej! Söker du fortfarande en resekompis eller har du redan kommit iväg?
/Maria