RESKOMPIS?

Av Kaddde
27 maj 2017 19:17
Visningar: 302
Tänkte backpacka i Australien och kanske även en sväng till Nya Zeeland i höst/vinter. Dock är det min första backpack resa och vill helst ej fara iväg på egen hand. Letar efter en spontan, härlig och rolig reskompis/kompisar att hitta på äventyr med! :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Elinal
1 juni 2017 11:30
Hej! Även jag går i samma tankar. När är du sugen på att åka? och hur länge? :)
Av Kaddde
1 juni 2017 15:51
Jag har funderat på att resa på östkusten och även kanske stanna på något ställe och jobba lite? Och sedan kanske resa vidare. Jag vill även hitta på massa saker som att lära mig surfa, jag vill dyka, hoppa fallskärm osv allt sånt. Jag tänker till höst/vinter nån gång då jag vill spara ihop lite mer pengar och mig spelar det ingen roll hur länge jag är i väg då jag har inget som binder mig direkt här hemma. Är länge så borta pengarna räcker! :)
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Kaddde
1 juni 2017 17:28
Absolut lägg till mig Sara Persson. Har samma bild där :)
1 juni 2017 17:29
Hej! Jag funderar på att åka till Australien i vinter och backpacka ett år, men har inte någon riktig mall att gå efter än. Är väldigt intresserad! Hört att det är ett sjukt roligt äventyr att få vara med om och skulle verkligen vara jättekul att göra. Läste att du är intresserad av att surfa, det är något jag också verkligen vill göra! :) Ska vi prata på facebook, instagram eller liknande?:)
Av Kaddde
1 juni 2017 17:54
Absolut! Lägg till mig på fb :) Sara Persson.
Medlemmen har tagit bort svaret
28 juni 2017 21:24
Hej! Har liknande planer, resa längs östkusten, dyka, surfa och även jobba en del. Planerar att vara borta från januari till maj/juni men det kan ändras! Har inga kompisar som är speciellt intresserade av att göra denna typen av resa så blev så glad när jag läste detta! Lägg gärna till mig på facebook om du vill prata mer 😊
15 juli 2017 16:56
Hej! Jag har väldigt liknande planer på aktiviteter som jag läste att du har!
Tänkte även försöka få jobb på ett farmwork och jobba i 3 månader så att man kan ansöka om ett 2nd year visa!
Har inte heller gjort en sådan här resa innan så skulle varit roligt att ha en eller flera personer med sig:) Lägg gärna till mig på fb om det låter intressant, Jennifer Nettinger heter jag
16 juli 2017 18:03
Hej jag har liknande planer skicka Pm om du är intresserad!

Mvh

Jakob