Resesällskap till sydostasien i vinter!

28 aug. 2014 23:19
Visningar: 158
Hallå! Mitt namn är Gabriella, 20 år från skåne! Efter att ha gjort en säsong i alperna i vinter känner jag nu starkt sug att fly mot varmare breddgrader för nya äventyr! Har ingeting spikat eller planerat, men drömmen vore att resa någongång i december/januari och besöka länder som indosesien (bali), vietnam, filippinerna, kambodja och andra platser som kan komma att locka, är väldigt öppen för förslag! Under min resa vill jag hinna med så mycket det bara går, är en ganska aktiv tjej så är väldigt intresserad av att lära mig surfa, klätta, dyka, vandra osv men vill också få in mycket härligt strandhäng och fest! Som person är jag väldigt lättsam, glad och laidback!

Mitt resesällskap just nu är min bror (22) och en vän till honom som också planerar en resa ner till asien i vinter, men då jag tror att vi kommer resa lite olika vägar och då jag helst inte står där helt ensam söker jag nu en annan tjej som är inne på ungefär samma spår som jag och kan tänka sig att göra denna resa tillsammans!

Om du känner för att snacka vidare kring detta, skriv!! :)
29 aug. 2014 08:58
Hej,
Hur länge hade du tänkt vara borta ?
Tänkte göra samma resa, tidgiare bara varit i Thailand ett par ggr, men vill se resten runt omkring nu också.
Planen är resa i Jan/Feb och vara borta minst 3 månader.
Är liksom du mer aktiv även om det är skönt att bara sola ibland. Aldrig surfat eller dykit men är sjukt sugen på båda två! :)
29 aug. 2014 21:16
hallå hallå!
Josefin heter jag och är 20 år från Stockholm, jobbar alldelses för mycket just nu och känner precis som dig. Söker nu också något slags resesällskap då alla mina vänner inte vill detsamma som jag. Är sugen på att åka i januari och vara borta i 3-4 månader.
Vill verkligen ifrån Sverige och leva lite i den där härliga värmen, bli brun, träffa massa glada människor, dricka Singa och käka billiga nudlar. ( surfa och snorkla är ju lite av en självklarhet )
Hör av dig!