Resesällskap Australien våren 2014!

5 mars 2014 12:00
Visningar: 170
Hej allihopa!

Jag landar i Sydney den 29 Mars och åker själv då mina kompisar har annat för sig så letar därför efter någon/några att uppleva detta fantastiska land tillsammans med! Jag har tänkt ta allt lite som det kommer men planen är att börja i Sydney, eventuellt leta jobb och sedan resa vidare upp längs östkusten. Jag är dock öppen för alla förslag och kan tänka mig att resa i några månader först och sen börja fundera på att söka jobb någonstans. Ett måste är såklart att lära mig surfa och dyka i stora barriärrevet!

Jag är en glad och social tjej som älskar att resa och träffa nya människor.

Hör gärna av dig antingen här eller på min mail (Logga in för att se e-postadress) om du vill prata mer!

Ha det bra så länge :)
6 mars 2014 19:54
Tjenare! Landar själv i Sydney dagen efter dig, dvs 30 mars och letar också efter någon att resa med. Jag åker faktiskt till Australien för att besöka två polare varav en av dem pluggar i Sydney och den andre jobbar i Melbourne. Eftersom båda kan eventuellt vara upptagna upptagna med studerande och jobb så vet jag inte hur ofta de kan följa med mig på kravaller, så om du är intresserad så kanske vi kan höra av oss och försöka styra någonting :)

Mitt visum räcker dock bara i tre månader så jag hade tänkt resa så mycket jag kan och se allt som är sevärt, exempelvis Uluru och Kangaroo Islands. Surfa och dyka är också en självklarhet.
Av Kaians
12 mars 2014 21:31
Jag landar också den 29 mars! Jag tänkte också resa östkusten. Möter antagligen upp en annan person där nere, och vi två är lite sugna på att köpa en begagnad campervan och köra till åtmindstonde Brisbane och stanna på en massa ställen på vägen och underhålla oss! Jag har internationellt körkort, så jag får köra i nästan hela världen =)
Vilka flyger du med!? =)
Av Kaians
14 mars 2014 18:56
Åker du via Arlanda? =)