Resesällskap Australien

Av Klarag
21 juli 2014 11:10
Visningar: 347
Hej!
Jag tänkte åka ner till Australien i höst och stanna ett år men har dessvärre inget ressällskap. Har någon här samma planer? I så fall kan man starta denna resa tillsammans, hör av er!
Medlemmen har tagit bort svaret
22 juli 2014 12:16
Hej, jag har också tänkt åka till Australien :) min tanke är att dra i oktober och kanske starta i Melbourne men har inte något bestämt ännu! Skulle verkligen vara hur kul som helst att åka med någon så hör gärna av dig :)
Av Sani711
4 aug. 2014 18:08
Hej, jag har tänkt åka från Landvetter i Oktober till Sydney för att jobba någonstans där i närheten och sen i vår resa östkusten. Vill mer än gärna ha resesällskap, hör jättegärna av dig om det verkar intressant: https://www.facebook.com/sara.nilsson.568
5 aug. 2014 14:35
Hej!! Jag har bokat en biljett till Sydney den 31 oktober och det var meningen att jag skulle bo med en vän där nere men allt har kört ihop sig. Så jag söker en resekompis!!
Hanna Rosenquist på Facebook :D
6 aug. 2014 21:52
hej jag har tänkt att dra till australien runt november, planen är att resa runt lite typ östkusten och tillslut dra till Melbourne o stanna där o jobba i ca ett år :) Linda Svärd på facebook
Av Soffanh
8 aug. 2014 20:52
Hej! Skulle vilja åka ner i början av oktober till Sydney för att stanna där i några månader och jobba. Känna på kulturen och lära känna människor mm. Jag känner mer för en spontanare och inte planera allt för mycket! En roadtrip någon gång under resan är ett måste, men när eller hur vet jag inte.

I övrigt så är jag en snäll och ordentlig tjej, som gillar att testa nya saker!

Låter det lockande så hör av dig!
Av Eriknym
10 aug. 2014 21:32
Hej!
Jag är en kille på 20 år och bor i Östersund. Jag kommer åka till Sydney i mitten av februari. Mina planer är att resa upp längs kusten tills jag kommer till Cairns. Jag flyger tillbaka till Sverige från Brisbane i början av april. Jag reser själv och söker därför resesällskap under dessa veckor i Australien! Hör gärna av er, Erik Nymo på facebook.