Resekompis till Norge!!

17 jan. 2013 21:08
Visningar: 352
Hej! Jag heter Mira och tar studenten i Juni. Jag vill gärna jobba i Norge i sommar för att få mer erfarenheter och upplevelser. Men för det behöver jag självklart boende och skulle mer än gärna dela lägenhet med någon eller några. För övrigt så är mina fritidsintressen att sporta (framför allt fotboll och löpning), resa och vara med mina kompisar.
Hör gärna av dig om du är inne på samma planer och är intresserad på att dela boende!
27 apr. 2013 12:58
Hej Mira! Jag heter Jonna, tar studenten till Juni och är också inne på samma planer! Jag är en glad tjej som precis som du gillar att sporta. Hos mig klappar dock hjärtat för gymnastik, skidor men också löpning osv. Däremot kommer jag att åka först i Augusti men hör gärna av dig om det ändå intresserar dig!
Jonna
19 maj 2013 10:30
Hej! Jag är funderar också på att flytta till Norge för att jobba! Jag tycker också om att sporta, både löpning, innebandy och fotboll :D jag har dock funderat på att flytta mer mot hösten alltså efter sommaren! / Fanny :)
20 maj 2013 14:52
Hejsan!! Jag heter Cecilia och tar också studenten i juni! Har inte fått något jobb här i Sverige så tänkte också testa chanserna i Norge men vill så klart inte åka själv. När i sommar planerar du att åka? :)
23 maj 2013 00:29
Halluu :) Roligt! e också inne på att dra iväg till oslo för att prova på något nytt och jobba där ett tag (ev.flytta dit helt och hållet), men det blir isåfall till hösten då jobbet har uppsägningstid på tre månader.. men vill gärna ha en plats i lägenhet! :) e det någon av er som har kontakter i Norge?
23 maj 2013 08:56
Adriana: Jag vill också flytta till hösten! :) Är också intresserad av att dela lägenhet med några :D