Resekompis till Australien/Nya Zeeland hösten 2016

24 juni 2016 23:12
Visningar: 23
Hejsan!

Jag är 20 och bor i Stockholm, jag är otrolig resesugen och vill uppleva annat är den lilla hålan jag bor i nu. Trött på vardagslivet där dagarna är samma och inget speciellt händer. Australien och Nya Zeeland har alltid varit en dröm för mig att åka till men har alltid tjutit undan den tanken men på senaste tiden har funderat mer på det och tänkt "varför inte uppfylla min dröm?"
Jag har inte planerat så mycket utan har bara funderingar på att åka till Australien och/eller Nya Zeeland i höst i ca 2-4 månader men gärna längre än det.

Min tanke med resan är att uppleva nya kulturer, sola, träffa nya människor, äventyra och leva livet helt enkelt. Jobba kan också finnas på schemat.

Dock skulle jag helst inte åka själv dels för att det är första gången jag åker på en lång resa själv men också för jag tror det blir så himla mycket roligare om man har någon annan att uppleva resan med.

Om ni som jag också vill uppleva Australien och Nya Zeeland, tveka inte att höra av dig till mig här på reseguiden eller skicka ett meddelande till mig på Facebook: https://www.facebook.com/anna.nilsson.775 så kan vi prata mer och bolla idéer :)

Ni får det ha så bra så länge
// Anna