Resekompis som också vill åka till Australien sep 2014.

Av Saraer
4 juni 2014 21:50
Visningar: 313
Hej!

Jag har planer på att åka till Australien i september och resa runt i några månader, även kanske jobba. Men skulle gärna vilja hitta någon att börja resan med...Känns enklare att åka till andra sidan jorden med någon eller några. Är det någon mer som tyvärr inte har vänner som brinner för resande och äventyr? och också behöver någon att ta det första stegen ut i stora vida världen? Höra gärna av dig.

Med vänlig hälsning,
Sara
7 juni 2014 22:55
Jag är väldigt sugen och följa med till Australien och september borde nog passa för mig ifall jag inte får förlängt med jobbet. Men jag gillar och fara ut och resa i världen och se något annat.

Hör gärna av dig så kan vi fortsätta prata om detta eller kontakta mig på fb: Christoffer Rova

Mvh Christoffer
9 juni 2014 17:45
Hej!
Låter som om en resa som jag också planerat, du får gärna Adda mig på Facebook så kan vi prata lite mer?
Marwa raad ismail heter jag där :)
9 juni 2014 23:34
Hej!
Det låter spännande, jag har en liten plan att åka till Australien i September/Oktober för att sedan röra mig vidare till Nya Zealand. Jag är en kille på 20 år som brinner för det äventyrliga (Vandra, paddla, dyka, klättra och cykla osv osv). Så hör gärna av dig om du känner att det vore lite intressant :)

Med vänlig hälsning ,
Eric Rohdén
30 juni 2014 23:33
Hej!
Jag har också planer på att dra till Australien. Jag vet dock inte om jag vill stanna och jobba eller om jag bara vill resa runt och leva livet!
Jag är en 20 årig tjej från kära östergötland, vill så hemsk gärna ut och se världen från mitt eget perspektiv. Jag är aktiv och älskar utmaningar!

Hör jättegärna av er om det låter intressant!!

(Logga in för att se e-postadress)
eller Emma Norrbin på fb.

Kram!
Av Emelies
11 aug. 2014 12:34
Hej! Jag ska resa till Australien i september, har bokat dit resa men ingen hem resa än så länge, den 22 september åker jag! Är det någon som skulle vilja hänga på eller träffas längs vägen ( jag landar i Adelaide & min plan är att jag ska ta mig längst östkusten till Cairns, sedan vad som händer där efter är inget bestämt. Planen kan ju också självklart ändras på! ) så vore det väldigt roligt! Än så länge så åker jag ensam :)

Jag är 19 år & precis tagit studenten från Göteborg , så detta är min första riktigt stora resa till andra sidan jorden, som sagt är det någon som vill hänga med kan ni ju höra av er, antingen lägg till Emelie Sjögren på fb eller (Logga in för att se e-postadress)

Jag älskar att anta nya utmaningar, träffa nytt folk!
Med vänliga hälsningar
Emelie