RESEKOMPIS SÖKES inför hösten 2017!!!

Av Annahr
1 maj 2017 21:33 (redigerad)
Visningar: 239
Hej allesammans!
Är 20 år i sommar och jag har nu bestämt mig för att dra till Australien en liten stund någon gång i början av september och tänkte stanna där i minst två månader.

Grunden är väl att vara i Sydney/Melbourne, skaffa något slags boende där, men är öppen för att resa runt, absolut. Min resa är ingen riktig big deal heller, har tänkt att åka dit, ta det lugnt, hitta på roliga saker och alternativt jobba. Vill mest ha det roligt och uppleva så mycket saker som möjligt!

Vill helst inte åka själv, utan tycker det skulle vara SÅ roligt att åka med någon/några roliga människor. Mina vänner har helt enkelt andra planer och/eller pluggar, tyvärr :(
Skönt att inte vara ensam resan dit iallafall, så hör av dig om du också har liknande planer!

Finns på Facebook så skriv där: Anna Högberg Rånnfelt
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Annahr
8 maj 2017 22:00
Heej Therese! Åh vad kul, tänker samma sak. Vill mest chilla och upptäcka så mycket som möjligt under den tiden jag är där! Lägg till mig på Facebook; Anna Högberg Rånnfelt så kan vi prata vidare :)
10 maj 2017 22:30
Hej Anna!
Tänkte med dra till Asutralien framåt höstkanten, inte alls så mycket planerat så är väldigt öppen för förslag! Ganska så spontan person i allmänhet och har backpackat i asien sen tidigare. Har ingen större lust att åka helt ensam, och hade varit kul att mötta lite nya människor! Trevlig kväll //Fabian
Av Annahr
11 maj 2017 07:45
Hejj Fabian! Kul att du också vill dra till Australien, vill heller inte åka ensam så vore askul att åka med någon.
Skriv till mig på Facebook så kan vi snacka vidare; Anna Högberg Rånnfelt :)
11 maj 2017 13:32
Hej! Åh, jag är också sugen på att resa iväg en längre period i höst. Australien har jag alltid velat åka till så det låter riktigt bra! Jag skulle vilja resa runt och upptäcka så mycket det går av Australien, iaf på östkusten. Fanny Ahlberg heter jag på facebook :)
Av Annahr
13 maj 2017 11:04
Heej Fanny! Åh så kul att du också är tagg på Australien. Försökte hitta dig på Facebook men hittade inte, fanns flera profiler så visste inte vem jag skulle adda haha. Så lägg till mig istället; Anna Högberg Rånnfelt!