Resekompis i Australien från och med 18:e december sökes! ☺️

7 dec. 2017 08:47
Visningar: 163
Hejsan aussie vänner!
Jag är en tjej på 20 år som precis avslutat mitt internship i Melbourne och nu ska jag ge mig ut och se resten av Aussie hade jag tänkt mig.

Men jag skulle jättegärna vilja resa och uppleva detta land tillsammans med någon.
Jag har ingen direkt plan alls med mitt resande just för tillfället utan slutar mitt jobb 16:e december och är efter det öppen för att helt enkelt planera upp en nice plan/ aktivitet/ upplevelse/ utflykt tillsammans med en möjlig resekompis! 👌🏼

Exempel på saker jag vill göra är: såklart hela östkusten med Cairns, barriärrevet, Whitsundays, Bayron, Brisbane och Sydney. Och självklart också Great ocean road, fraser Island osv... helt enkelt se och göra så mycket som möjligt! Är öppen för andra idéer också!

Hör gärna av dig här eller på fb om du tänker i samma banor och kanske är intresserad att planera upp något! Även om du bara vill mötas upp och göra någon av dessa saker så vore det jättekul! Heter: Moa Meyerdierks på fb så hör gärna av dig!

Cheers! ☺️
8 dec. 2017 03:44
Hej!Jag kommer vara i Sydney hela januari! Jag åker 26te december och är framme 28de perfekt innan nyår! Kommer vara i Sydney i en månad, så om du vill mötas upp så kan du höra av dig till mig på Facebook! Jasmine Hill Mclamb :)
25 dec. 2017 00:14
Hej! Jag kommer vara ensam fr.o.m 6e jan i Melbourne sen planerar jag att åka upp till Sydney! söker också resekompis☺️ Hade varit kul å veta mer om er plan!
1 mars 2018 01:16
Hej! Jag befinner mig i Brisbane men är redo för att röra lite på mig och se andra delar av Australien, vart befinner ni er och hur går era planer? Någon som har lust att mötas upp kanske?