Resekompis Australien höst 2014

29 juni 2014 10:43
Visningar: 318
Hej! Jag är en 24 årig tjej som är sjukt sugen på att dra över till Australien nu efter sommaren och pröva lyckan där.. Resa runt massa och jobba lite! Tänker mig att jag ska vara iväg i ungefär ett år och letar efter en skön brud att resa med! Tveka inte att höra av er om ni tänker i samma banor som mig :)
Av Awwan
1 juli 2014 17:36
Hej! Jag är en tjej på 21 år som också är taggad på att dra iväg i höst men har ingen vän här hemma som är lika taggad. Jag skulle vilja fara iväg och jobba samt resa i australien och i NZ. Tänkte vara borta på obestämd tid men iaf fram tills nästa sommar. Hör gärna av dig om det låter intressant :)
Medlemmen har tagit bort svaret
2 juli 2014 12:54
Hej, min plan är också att dra till Australien i höst! Eller rättare sagt i oktober :) det skulle verkligen vara jätte kul att han någon att resa med så det är bara att höra av dig om du vill snacka :)
Av Maddefr
2 juli 2014 16:24
Hejsan!!
Det låter som om att vi har liknande planer. Jag är en glad och spontan tjej som vill testa på allt som går att göra när jag åker till Australien, men skulle behöva jobba därborta också eftersom att jag inte hunnit spara ihop tillräckligt med pengar för att bara resa runt och ha kul. Hör gärna av dig här eller skriv till mig på facebook, heter Madeleine Frödin :)
3 juli 2014 16:23
Men Gud vad kul med så många svar!! Adda på face så kan vi snacka där.. Nathalie Brandstedt :)
Av Emjanze
10 juli 2014 12:30
Hej!
Vad roligt med fler som vågar bege sig till andra sidan världen i höst! :)
Jag är galet peppad på Australien i höst, Är inställd på att åka ner i Oktober på ett Working Holiday Visa och resa runt en del :) Är spontan, positiv och äventyrlig, älskar natur och musik! :) Om någon vill adda mig på facebook och prata mer så heter jag Emma Janze där :)
Medlemmen har tagit bort svaret
17 juli 2014 21:58
Hejsan tjejer!
Jag ska åka till Australien från Köpenhamn den 27 Oktober till Cairns(resan är bokad och klar) Men letar fortfarande resekompis om någon skulle vilja haka på!! Sjukt taggad!!
Mina planer är att jobba, resa runt, uppleva de vanligaste turistmålen. Har inga måsten mer än att dyka i Cairns. Väldigt öppen till förslag!
För mer info eller vad man ska kalla det så kan ni skriva här eller hitta mig på facebook: Viola Tar