Resekompis Australien

23 aug. 2013 12:39
Visningar: 143
Hej! Ser nu ut som att jag kommer resa själv till Australien efter 25 dagar med en kompis i Thailand. Jag är en 19 årig tjej som älskar att resa, festa och chilla på stränder!
Jag kommer att landa i Sydney den 4 oktober. Vill ta mig upp till Cairns och se så mycket som möjligt där emellan, för att sedan åka tillbaka till Sydney, då jag åker hemåt igen den 7 november. Vore kul att dela upplevelserna med någon så hör gärna av dig om du har liknande planer, så kanske vi kan mötas upp någonstans på vägen! :)
28 aug. 2013 22:54
Tja! Jag kommer till Sydney den 21/9 och skulle gärna hänga på! Hur länge hade du tänkt stanna in Cairns?? Jag har tänkt att stanna ett år så har ingen brådska!! Jag är 20 år och jobbar som tennistränare och ska förhoppningsvis göra det i Sydney. På fritiden är festa, träna, shoppa, äta det bästa jag vet!
Hör gärna av dig :)
30 aug. 2013 09:55
Va kul! Jag vet inte riktigt eftersom jag bara ska vara i Australien lite mer än en månad vill jag ju se så mycket som möjligt. Men jag är väldigt spontan så jag har inte riktigt planerat så mycket. :) Men vore ju kul om man kunde mötas upp på vägen någonstans lr ngt! Kul att du hörde av dig! :)