Resekompis Australien 2016-2017

3 jan. 2016 02:31
Visningar: 35
Hellu! Jag planerar att resa runt och jobba i Australien i efter sommaren 2016. Jag kommer åka själv med vore mycket roligare att ha en resekompis! så hör av er om ni har samma tankar som mig! :D
3 jan. 2016 10:10
Hur länge tänkte du stanna i Australien? Jag har jobbat i Norge de senaste 3 åren för att spara till en långresa, och tänkte åka i augusti 2016. Tanken var ju dock att resa runt i Asien i ca ett halvår innan jag når Australien med mitt 'Working Holiday'-visum. Men inget är skrivet i sten och jag är flexibel. Så kan du berätta lite om din plan och hur länge du stannar? :)
3 jan. 2016 11:20
Jag hade tänkt börja i Australien då jag redan har bagpackat i Thailand och sen efter mitt working holiday- visum gått ut åka runt bali eller så :)
3 jan. 2016 16:02
Åker du direkt från Sverige till Australien?
Min ursprungliga tanke var att ta transsibiriska järnvägen från Moskva till Beijing och sen backpacka runt i stora delar av Kina, Japan, Korea och överallt inom Sydostasien tills jag som sagt når Australien. Efter visumet tar slut där tänkte jag dock backpacka runt i Sydamerika.
Våra idéer kanske krockar lite, så det får nog bli att jag håller mig till min ursprungliga plan då jag verkligen inte vill missa transsibiriska tågresan... plus att jag behöver en lång semester innan allt jobbande i Australien börjar efter alla åren med slit här i Norge. :P

Får önska dig lycka till och hoppas du hittar din resekompis :)
3 jan. 2016 16:11
Hejsan! Jag har samma planer som du. Tänkte försöka komma iväg till landet down under efter sommaren. Funderar på att kanske börja en månad i Indonesien innan jag flyger vidare till Australien. Jobba vet jag inte om jag kmr göra eftersom att jag jobbat som en galning nu för att kunna leva livet ett halvår utomlands. Hade varit kul att träffa någon där nere och hänga lite och uppleva saker tillsammans! Har du ngn plan på reserutt eller tar du det som det kommer när du e där ? :)
16 mars 2016 23:48
Hej!! Har också funderat på att resa till Australien i höst för att jobba/resa. Du får gärna höra av dig på fb, Maria Arvidsson (samma profilbild)
28 mars 2016 11:28
Hej Rebecca!

Håller med dig! Det är alltid roligare och enklare om man är två! Har precis skaffat visumet så nu är det bara en reseplan och flygbiljett som fattas. Är sugen på att börja i Perth. Tanken är att jag sticker antingen i slutet av Juli eller i början av Agusti.

Hör gärna av dig 😊