Resekompis/ar till Australien i oktober/november

Av Gabzi
29 juli 2014 07:38
Visningar: 401
Hej! Tänkte dra till Australien i höst, och eftersom ingen av mina vänner har tid eller pengar så tänkte jag kolla om någon mer är i samma sits.
Hade tänkt åka i oktober- november någon gång, vart vet jag inte riktigt än men är öppen för förslag. Planen är att göra och se massor, jobba, festa, resa runt, bungyjump, vandra, skydiving, osv.
Skulle vara sjukt kul om jag kunde hitta någon eller några resekompanjoner så hör gärna av er om ni känner att min plan matchar med eran. :)
29 juli 2014 19:20
Hej! jag har planer på att landa ner till Australien Sydney i mitten på november åka från sydney upp till cairns och sen flyga hem till jul. Jag vill snorkla, vandra i blue mountains och massa annat kul! :)) är du intresserad hör av dig!
3 aug. 2014 20:33
hejsan!
vi verkar vara på helt samma spår och vilja detsamma :) en fantastisk resplan med andra ord, haha! det enda som skiljer åt är väl när vi har planerat att fly landet då jag är mer sugen på att åka i december någon gång, men vi kanske skulle kunna höras vid iallafall? :)
4 aug. 2014 10:16
Hej thiildas!
Vi kollar på flyg nu då vi ska ta några länder innan och sen ska jag skicka hem min kompis och ta australien själv, det ser ut som att jag kommer landa in i sydney någon gång i början på december och sen vill jag flyga hem till jul. Men är du intresserad av att diskutera mer så kan du väl maila mig? (Logga in för att se e-postadress) :)
19 aug. 2014 10:57
Hej alla :)

Drar till Nya Zeeland i slutet av augusti för att sen dra mig upp till Sydney och vidare första veckan i oktober. Är det någon som är i Sydney då och vill mötas upp? Eller är någon möjligtvis i NZ i september…? :)

//Micke
Av Ebbban
19 aug. 2014 18:26
Jag är sugen! Ebba Blomquist på facebook!
21 aug. 2014 10:04
Hej!! Jag är också sjukt intresserad av att göra i princip exakt samma saker som du beskriver ovan!
Jag är 18 år och bara läääängtar efter att komma till Australien dit även några kompisar till mig har åkt nu!
Berätta gärna mer om dina planer! Hade varit grymt kul att åka ihop! (Kan även tänka mig att åka flera stycken) Du får gärna skriva till mig på Facebook:
https://m.facebook.com/anna.johansson.3701?ref=bookmark

Eller epost: (Logga in för att se e-postadress)
Av Kajsaa
22 aug. 2014 12:46
Hej! Jag är också intresserad av att åka till Australien i vinter. Precis som du vill jag upptäcka landet, jobba resa runt och ha kul. Har tänkt åka ner i november, december.

Hör gärna av dig på mejl!
(Logga in för att se e-postadress)
23 aug. 2014 19:48
Hejsan!

Så, hur går det med planerna? Har alla lyckats dra ihop någonting redan och jag är försent ute? Jag har själv planer på att resa till Australien under hösten och spendera en obestämd tid down under. Jag är 20 i början av oktober och för tillfället jobbar nu efter gymnasiet. men vill gärna uppleva Australien. Jag har inga direkta planer på hur/vart jag ska resa i början men Ayers rock är det som jag helst vill se just nu.

Eftersom mina närmare vänner inte har samma tankar som jag så blev det mer en ensam grej men hade tyckt det varit väldigt mycket roligare att åka med någon eller i en grupp.

Skriv gärna till mig här eller maila mig på (Logga in för att se e-postadress) (mail är nog bäst).
23 sep. 2014 15:18
Okej, nu är jag fett sen att skriva här gissar jag meeen eftersom du typ exakt på pricken beskrev vad jag önskar att göra och på rätt tidpunkt så tänkte jag göra ett försök haha:)!

Har du/ni hittat någon att åka med? Eller är planerna helt ändrade? Om inte får du/ni gärna höra av er till mig så kan vi prata mer:) https://www.facebook.com/rebecka.wallgren.1 eller (Logga in för att se e-postadress)

Kram!