Resekamrat i januari/ februari till Asien/ Australien

5 okt. 2015 16:49
Visningar: 30
Hej! Mitt namn är Rebecka och jag är 25 år gammal från Malmö. Jag har rest en hel del tidigare men oftast endast ensam. Jag har insett att det är så mycket roligare att resa med någon så därför hoppas jag på att finna någon med liknande intressen och resplaner, som kan bli min blivande travelbuddy till vintern.
Jag är en energisk person som älskar att uppleva nya platser och äventyr. Jag sportar mycket men tycker även om att njuta av sol, bad och goda drinkar. Jag pluggar till lärare i Lund och ska göra en utbytes termin i Australien våren 2016. Terminen börjar inte fören i mars så innan dess hoppas jag på att göra min resa.
Mina planer är att resa till Asien, helst till Vietnam, Kambodja, Phillippinerna, Papa Nya Guinea och kanske Borneo, men jag är flexibel och öppen för förslag. Jag kan även tänka mig att resa till norra elle västra Australien om någon är sugen på detta.
PM mig gärna på Facebook vid intresse https://m.facebook.com/becky.sundell?ref=bookmarks
// Rebecka
6 okt. 2015 09:46
Hej Rebecka!
Jag letar efter någon att resa med, jag har tänkt mig Asien och Australien men är öppen för förslag. Likt dig är jag också en energisk person som älskar att resa och tränar en del :)

Jag skickar en vänförfrågan på fb.

/Johanna
11 okt. 2015 12:23
Hej =)

Jag tänkte resa ner till Thailand ca 11 december, Har vänner som är nere o reser där just nu som jag tänkte möta upp över jul o nyår på Bali. Söker oxå en resekompis. Gillar äventyr, hitta på saker och se nya ställen
Skulle vilja upptäcka Kambodja, Angkor Wat, Vietnam.
reser hem runt 14-16 januari. Så ca 4-5 veckor

Hör gärna av dej.

/Johan