Resa till Asien hösten 2022

12 maj 2022 21:57
Visningar: 357
Hej! Försöker med ett nytt inlägg då jag inte kom iväg sist.

Jag vill åka till Asien nu i höst, helst vill jag åka i september men är flexibel. Jag tänkte försöka vara borta 1-3 månader, länder som jag vill besöka är Thailand, Bali, Filippinerna och Vietnam men kan också tänka mig andra länder.

Jag vill sola, bada, äta god mat, festa, hitta på roliga aktiviteter, ta dykcertifikat, kanske volontärjobba? kanske surfa om man vågar?

Finns massvis med roliga saker jag vill göra! Söker nu efter en eller flera tjejer i 25 årsåldern som vill följa med mig på detta äventyr! Skicka iväg ett meddelande så kan vi prata ihop oss!
Medlemmen har tagit bort svaret
16 maj 2022 13:14
Citerat från Natalieeelind:
Jag är intresserad!! Är dock 22, men snart 23 om det skulle funka, haha? Är iaf sjukt taggad på att resa och uppleva nya saker! :D
Hej! Vad kul! La till dig på instagram så kan vi prata vidare där 🤩
Medlemmen har tagit bort svaret
26 maj 2022 22:45
Söker inga dudes antar jag?
Tänkte själv åka ner snart och vara borta 6 månader eller så. Om inte annat kan vi kanske mötas upp någonstans xD..
Har polare i både Vietnam och filipinarna så att upplevelsen blir den bästa möjliga.
Om du ska volentära rekommenderar jag workaway.info lätt den bästa sidan för allt mellan himmel och jord. Har själv varit på 3 olika ställen i Asien via den sidan..
12 juni 2022 20:08
Heej! Jag är 24 år och kommer från Göteborg! Har aldrig rest själv så det hade vart kul och åka med någon/ några! Är väldigt enkel och flexibel av mig, gillar festa sola bada o bara ha de allmänt gött!
// Linda 😄