Resa i slutet av augusti elelr i början av september

Av Ammie1
28 juni 2015 21:51
Visningar: 121
Skulle gärna vilja resa en vecka utomlands för sol,bad och avkoppling. med kvinnligt resesällskap. Är 51 år och mina intressen är min trädård, samt goa middagar med lite vin till.
13 aug. 2015 12:22
Hej, när kan du åka ? Var bor du ? Malin
14 aug. 2015 22:06
Hej!
Jag är 52 år och älskar också min trädgård. Vart hade du tänkt åka?
Önskar skön helg!
Av Ammie1
15 aug. 2015 19:42
Hej Paulina och Sommersnow, va kul att ni svarade, hade tappat hoppet om att någon skulle svara här, så jag bjöd med min syster i år. Men jag har konstant brist på resekamrater så jag skulle gärna vilja hålla kontakt med er för kommande resor. Min man vill inte resa lika ofta som jag, men jag kan tänka mig en resa på en vecka ev. både vår och höst. I år åker jag och min syster till Zakyntos i Grekland nu på fredag, jag bor i Herrljunga var bor ni någonstans. Åker gärna till resmål där jag inte har varit förut, huvudsaken är att det är soligt och varmt, ev där det finns gamla stan, men inte nödvändigt. hör gärna av er, så kanske vi kan träffas :-)
Av Mia88
8 okt. 2015 21:57
Hej Ammie,
Jag såg ditt inlägg först nu. Jag har lite av samma situation, min man får inte flyga av medicinska skäl och mina vänner kan inte slita sig från sina jobb och renoveringsplaner. Så jag skulle bli glad att hitta kvinnligt resesällskap.

Jag bor i Värmland och jobbar deltid, brukar resa på våren eller hösten, vill gärna blanda bad med kultur i lagom doser. I en perfekt värld skulle jag vilja resa minst två ggr per år, helst till varmare länder. Jag är intresserad av trädgård och örtväxter, tittar lika gärna på gamla byggnader som naturreservat. Jag brukar åka på två veckor (mer prisvärt) och ägna halva tiden åt bad och vila, halva tiden åt utflykter. Men jag är flexibel.

Jag ser att du redan har fått några svar. Det är i alla fall bra att ha kontakt med flera för det kan vara svårt att synka tider.

Om du tänker på någon resa till våren hör gärna av dig. Jag har släkt i Göteborg och kör E20 dit, Herrljunga ligger nära, så kan vi kanske träffas då.