Resa i Italien, start 14 Mars.

Av Linnk
28 feb. 2016 18:49
Visningar: 96
Hejsan!

Jag är en tjej på snart 20 år som åker till Italien på en enkelbiljett i Mars. Jag ska till Milano på en dansfestival 11-13 mars och efter det är inget bestämt. Jag har länge velat åka någonstans utan att planera allt för mycket utan låta livet hända! Nu välkomnar jag en eller flera resekamrater på denna resa. Jag är öppen för de flesta förlag, har körkort och skulle tycka det vore roligt att bila eller tågluffa. Vill gärna se mycket natur, besöka vinodlingar och träffa lokalbefolkning. Jag bor gärna lite billigare så jag kan stanna länge, men ju fler man är desto lyxigare kan man bo till en billigare peng. Något jag också funderar på är wwofing, där man bor hemma hos någon på deras gård och hjälper till några timmar om dagen i utbyte mot gratis husrum och mat.

Är du intresserad av att följa med på min resa så hör gärna av dig! Vi skulle också kunna mötas upp någonstans och bara träffas om vi har vägarna förbi varandra i Italien.

Varma hälsningar ,
Linn
8 mars 2016 16:27
Hej! Jag är 21 år gammal och är också intresserad av att åka till Italien. Jag skulle vilja vara borta några veckor, bila eller tågluffa vad som. Alltid velat åka dit och uppleva landet. Bor också gärna lite billigare och är även intresserad av wwofing! Har du facebook så skulle vi kunna prata mer där om du inte redan hittat din resekompis eller tycker det är lite försent :) Mvh Mathilda
25 feb. 2017 12:48
Hej! jag är 28 år gammal , och är interesserad att åka med någon till Italien, jag bodde där 4 år så jag kan mycket om Italien. men jag åkte inte tills idag pgv jag vill inte åka ensam :)
Av Gustav7
26 feb. 2017 14:50
Hej!
Jag kan hänga med.
FB: Gustav Rezgar
Av Hasanb
26 feb. 2017 23:21
Jag reser också i mars men vet inte vart :(
är öppen för förslag...