Prisnivå grekland kontra Spanien

Av My53
14 apr. 2010 20:17
Visningar: 2896
Min äldsta dotter med kille ska uy o tågluffa i vår och även tänkt avsluta semestern med ett par veckor i Grekland.Men nu har de blivit osäkra på detta eftersom flera sagt att det har blivit så dyrt i grekland.De funderar då istället på att stanna de sista veckorna i Spanien istället.Någon son vet något om prisnovåerna.Själv har jag inte varit i Grekland på flera år så jag kan inte råda.
Av Homeros
15 apr. 2010 06:59
Hej!

Det känns ganska hugget som stucket vad gäller priserna. Dock tror jag att det fortfarande är något billigare i Grekland. Mat och dryck är billigare än hemma och boende är enkelt att hitta till en billig peng. Man kan ofta hitta ett enkelt rum för två för runt 20-25 Euro. Det är iallafall vad jag betalar i sommar när jag ska njuta av värmen i Grekland i fyra veckor...:)
Av Sugus
15 apr. 2010 08:29
Håller med Homeros att Grekland fortfarande är billigare, speciellt om man åker till öar utan flygplats.
Av My53
15 apr. 2010 19:29
Tack för svar!
16 apr. 2010 09:14
har inte varit till grekland ännu i år det är kanske dyrare än tidigare men som tidigare svar så tror jag nog också att grekland fortfarande är billigare än spanien, fast å andra sidan kan jag väl inte påstå att jag tycker att det är dyrt ute i europa över huvud taget oftast är det billigare att leva ute i europa än i sverige speciellt om man undviker de största turisgettona typ paris turistområden så jag klagar inte på prisbilden däremot kan jag förstå att man tycker det är dyrt om man jämför med en del asiatiska länder.