Phi phi eller inte?

25 jan. 2011 09:54
Visningar: 1120
Har hört mycket bra om den ön men också en del dåligt. Är det värt att åka dit. Vill absolut inte ha en massa festande då vi åker med sonen som ä 6½ år. Men måste väl finnas festfria stränder också eller?
Av Stoffs
25 jan. 2011 10:02
Om du inte är ute efter massa festande så är nog Phi Phi fel ställe att vara på. Om ni trots allt är sugna att besöka ön så verkade det som att stranden där båtarna lägger till är lugnare än den på andra sidan.

Jag gillade dock vårat besök (en weekend) där, men vi deltog också i partyt...
25 jan. 2011 10:13
Hmm okay. Får se hur vi gör. Men då finns det som sagt ändå möjlighet att ha d hyffsat lugnt. Är stranden fin där båtarna ligger till också? Nått hotell du kan rekomendera?
Av Stoffs
25 jan. 2011 10:19
Vi bodde på Phi Phi viewpoint. Jättebra läge med utsikt över hela bukten (där det festas).

Stranden på den sidan där båtarna lägger till var helt ok, dock blev det ganska djupt snabbt om jag inte minns fel. Den på andra sidan är mer långgrund.
25 jan. 2011 12:50
Glöm Phi Phi - det har gjort sitt för länge sedan!
25 jan. 2011 13:00
Citerat från malindanne:
Hmm okay. Får se hur vi gör. Men då finns det som sagt ändå möjlighet att ha d hyffsat lugnt. Är stranden fin där båtarna ligger till också? Nått hotell du kan rekomendera?
Hade inte tänkt att kommentera, men ..... vill du se förödelsen och en turistmaskin som har haft bäst före datum så skall du åka. "Men jag tycker att du skall fundera" det kanske finns en bit av ön som är fin.

Vikarna som nämns är inte rena! .... men man kan hitta. Avloppslukten går inte att missa ... restaurangerna är stora .... och byggnaderna är snabbt återställda ..... men du kan hålla igång HELA natten lång!! :=)
Av Muumi
25 jan. 2011 22:26
Jag håller fulllständigt med föregående talare: Phi Phi har gjort sitt!!!
Av Walle
29 jan. 2011 12:26
Hej
Var till Phi Phi för två år sen och vi hade också en 6-åring med oss.
Vi bodde en bit bort från smeten men det var hålligång där med!!

Visst är det fint på Phi Phi men finare för 10 år sedan!
Åker inte tillbaka dit! Alldeles för mycket festa och hålligång långt in på nätterna!!
Inget för barnfamiljer!!

/walle