Packning bebis Koh Lanta

Av Missev
7 nov. 2015 10:54
Visningar: 229
Hej!

Vi åker i januari med vår då 9 månader gamla bebis till Thailand i 2 månader. Tanken är att starta på Koh Lanta och jag försöker rodda i packning till honom. Finns det ersättning att köpa där som motsvarar svensk standard? Gröt? Läser om många som packat barnmatsburkar för flera veckor men den har vi ingen större lust med. Ni som rest med bebis i denna ålder, har ni några andra tips?

Tack/ Elin
8 nov. 2015 16:56
Hej,

Vi har varit på Koh Lanta när vår son var 11 månader. Vi hade med oss burkar till nerresan och hemresan, och några paket gröt. Mest fick han äta "vanlig" mat som är lätt för en liten att äta, såsom omelett, pommes, soppa, pasta skuren i småbitar osv. På vårt hotell serverade de som små prinskorvar till frukost och dem älskade han. Han fick gröt till mellis varje dag. Kändes skönt att veta att han hade ett mål om dagen som man visste att han fick i sig ordentligt. Välling hade vi mest med som nödproviant, ett paket, i fall han skulle bli magsjuk eller så.

Jag vet faktiskt inte vad de har för utbud av ersättning eller barnmatsburkar eftersom vi inte använde det.

Andra tips? Nja, det mesta finns att få tag i på plats. Vi hade svårt att hitta en ny solhatt/keps när vi tappat bort sonens, så det kan vara bra att ha en extra. Annas funkar det hur bra som helst. Alla är så barnkära och hjälpsamma. Vi tog middagslur på rummet i ACn så kom vi ifrån värsta värmen mitt på dagen.

Trevlig resa!