Övernattning HK på väg mot Filippinerna

Av Snibben
26 aug. 2013 15:55
Visningar: 337
Hej,
Vi ska till Filippinerna i dec och måste ta en övernattning i Hong Kong eftersom vi landar rätt sent och åker vidare till Cebu tidigt på morgonen därpå. Har ni några tips på boende alldeles i närheten av flygplatsen (eller på flygplatsen för all del)? Behöver inte vara nåt elegant och dyrt men skönt med frukost eftersom det inte erbjuds på planet. Tips mottages tacksamt!

På vägen tillbaka till Sverige kommer vi att vara kvar i HK i 4 nätter men vill då gärna bo närmare stan än vad flygplatsen ligger. Även här tar vi gärna emot tips på bra och inte allt för dyra hotell :)
27 aug. 2013 19:06
Hej, mitt favorit hotell i HK är Mingle Place on the Wing. Perfekt läge på Wing Lok Street, nära till tunnelbana, restauranger, shopping, nattliv och färjeterminalen (om ni vill ta färjan över till Macau). Och så Wah Fung på Wellington Street, en restaurang man inte får missa när man är i stan. Priset för ett dubbelrum ligger på ca 800 kr. Ni hittar mer info här: sok.hotellin.se/Hotel/Mingle_Place_On_The_Wing.htm. Måste ändå säga, detta är ett hotell för de som spenderar mer tid på stan än på rummet. Inte mycket till utsikt, däremot rena rum och sköna sängar.
/M.