Oska Travel

10 dec. 2011 22:41
Visningar: 627
Vi är just hemkomna från en resa med Oska travel och jag skulle vilja göra följande betygsättning på en skala 1-10.
Hotell 8
Utflykter 8 (räknar då ej med rena försäljningsbesök hos juvelerare och skinnhandlare. Dessa borde helt utgå från programmet.)
Logistik 10 Tidsprogrammet följdes perfekt och incheckning på hotellen skedde snabbt och friktionsfritt
Maten 1. Urtrista buffeer som bestod av ljumma grönsaksrätter och några minimala köttbitar.Inga alternativ gavs till dessa buffeer och hotellens à la carte restauranger var stängda för säsongen. Denna information gavs vid ankomsten men för oss var det ändå inte aktuellt att köpa till dessa extra middagsmåltider. Vi lyckades dock hitta några lokala matställen med god tillagad mat. Dessa avråddes vi dock från att besöka då omsättningen av råvaror skulle så dålig att vi skulle riskera magsjuka. Denna infann sig också men efter att ha ätit från deras lunchbuffeer som vi hade köpt 3 stycken. Av 37 resenärer så insjuknade säkerligen 80% i någon form av magsjuka. En dam blev sjuk två gånger under resan.
Vid framkomsten till ett hotell utanför Antalya (beläget i en skog)frågade jag i baren vid ankomsten om det att få t.ex en hamburgare.Svaret var ja och när vi senare kom dit så nekades vi och hänvisades till deras middagsbuffe. Det var guiden som enligt hotellet hade bestämt att vi inte skulle få beställa någon mat. Vi hade provianterat lite ost och vin som intogs på rummet.
Men i stort var resan mht till priset klart godkänd.