Nya äventyr i Norge

3 juni 2013 22:30
Visningar: 212
Hejhej!! Är du som jag sugen på att åka till Norge och tjäna lite pengar men inte vill åka själv? Jag är en lättsam person som gillar att festa, spela fotboll, träffa nya människor och även ta de lugnt :D Jag har en tanke att stanna i ungefär ett halvår men sen vet man ju aldrig om de blir längre. Hör gärna av dig /Maria
6 juni 2013 21:48
Hej! Jag har funderat på att åka till Norge nu i sommar, men vill som sagt inte åka själv! Vart hade du tänkt dig att åka? :)
Av Dabby
3 juli 2013 18:31
Hej, vi är två tjejer som planerar att åka till Fredrikstad i september. Eftersom de billigare boenden går åt snabbt är det lättare om vi är fler och kan bo större. Hör av dig till mig om du är intressead.
(Logga in för att se e-postadress)
15 juli 2013 12:25
Hej Maria!
har du hunnit åka till Norge än?
vart i Norge hade du tänkt att åka o jobba?.
Jag ska nämligen upp till Bergen nu imorgon och vara där i ca en vecka och söka jobb på plats, har inte heller någon att åka med!
skulle vara jätte kul att åka med någon, istället för att behöva åka själv. Oavsett hur det blir för mig så är det bestämt att jag ska till norge nu i Aug/sept och stanna och jobba i ca 6-8 månader, kanske längre till och med.
hör gärna av dig!
Kram