Norge, hösten 2013

7 jan. 2013 18:56
Visningar: 355
I juni är det äntligen min tur att ta studenten, men frågan är vad man ska göra sedan? Jag har ingen lust att plugga vidare eller stanna i de norrländska skogarna. Jag är redo för nya äventyr, vilket har gjort mig sugen på Norge!

Jag hade tänkt flytta och börja jobba i Norge runt hösten 2013, och det hade varit roligt att åka dit med någon! Så min fråga är egentligen bara om någon annan också är sugen på detta!?
Jag hade tänkt mig någon stad som Oslo, Bergen eller Trondheim, men jag är även öppen för andra förslag.

Jag är en 18 åring som alltid är på språng. En otroligt humoristisk och som person är jag väldigt lätt att prata med. Jag är alltid redo för nya äventyr och jag söker en reskompis(ar) som också är väldigt utåtriktad. Du får jättegärna höra av dig till mig om detta låter som något du också skulle vilja hänga med på! Kön eller ålder spelar ingen roll.
12 jan. 2013 20:08
Hej! Vi är två tjejer från Trollhättan, Nathalie och Sofie, båda 18år. I juni tar vi studenten och planerar att åka till Norge i Augusti, helst till Oslo eller i närheten av Oslo. Vi vill bo i en lägenhet som inte är allt för dyr och är öppna för att bo tillsammans med någon annan, exempelvis med dig :)

Precis som dig, har vi ingen lust att varken plugga vidare i höst eller att bo kvar i Trollhättan. Vi vill jobba, resa och leva livet innan vi sätter oss framför skolbänken igen.

Hör gärna av dig ifall detta låter intressant och vill diskutera mer om Norge ;)