Natur, kultur och äventyr i Asien Januari och Februari!

9 okt. 2013 12:45
Visningar: 311
Hallå där!

Den 5-6 januari tänkte jag dra iväg på en 2 månader lång Asien resa. Som rubriken skvallrar om så är kulturen, naturen, upplevelser, djungel, djurliv och sköna äventyr önskemål på resan. Länder som Vietnam, Sumatra, Indonesien skulle vara kul att besöka. Men så klart är jag öppen för andra förslag!

Jag heter Evelina och är 25 år. Står mitt i livet då det är dags att välja utbildning och bilda familj. Men innan alla vuxenbeslut ska tas så tänkte jag göra mitt livs resa. Jag är en glad och sprallig tjej som älskar utmaningar och nya erfarenheter.

Jag söker en skön tjej gärna i samma ålder, som vill dela denna reseupplevelse med mig. Någon som har egna idéer och tycker att en natt i tält i djungeln är bland det bästa sättet man kan sova ;) eller något sånt.

Nu blev detta lite av en lång kontaktannons men känner du dig manad så hey släng iväg ett mail på (Logga in för att se e-postadress), här på tråden eller i mailkorgen.

Simma lugnt!
Evelina
Av Fionar
26 nov. 2013 21:37
Halloj!

Jag är sugen på ungefär samma resa. Jag tänkte dock åka mot mitten/slutet av januari med start i eventuellt Hanoi och ta mig söderut. Jag vill se kultur, äta god mat och är inte alls petig med att bo lyxigt.

Jag är 24 och avslutar studier och börjar (förhoppningsvis) jobba efter en asienresa. Tänkte vara iväg ca 6v. Länder jag vill besöka är Vietnam, Kambodja, Laos, Malaysia... Ja, som sagt inga superplaner direkt än.

Även jag är glad och sprallig!

tjo!
8 dec. 2013 22:04
Hejsan, är inne på samma spår att backpacka i Asien. Planen är dock att åka i slutet på januari eller början på februari. Kultur, natur, djur och äventyr är inräknat i min plan :) tycker om stora städer samtidigt som jag älskar ensliga platser med få turister. Jag är 24 år glad och öppen person!

Maila mig så kan vi prata mera.
(Logga in för att se e-postadress)

hoj hoj, Stina
13 dec. 2013 17:00
Hej på er! Matilda heter jag, är 25 år o sjuksköterska. Backpackat ett par resor vilket har varit bland det bästa jag gjort i mitt liv. Hade tänkt resa i januari med sambon men förhålladet tog slut så nu funderar jag på om jag ska ta mig iväg själv eller inte. Åker gärna till Asien/Indonesien... Är inte främmande för andra länder heller. Kan åka i början av januari. Mvh Matilda
14 dec. 2013 23:44
Hej!

Felicia heter jag och är 24 år, jobbar som sjuksköterska. Jag har siktet på en resa till Bali i februari. Har tänkt mig resa runt i 2-3 veckor. Det finns massor att se och göra i Bali. Strand, bad och surfning längs kusten är givet, men det finns också platser att besöka innåt landet. Ubud ska vara fint. Sedan finns det öar runt i kring.

Jag förstår att du/ni har en längre resa framför er, men man skulle kunna mötas upp på Bali. Går flyg från Bangkok ;)

Kram
Felicia
Av Fionar
17 dec. 2013 10:18
Vi är nu två personer som ger oss av mot Hanoi från sthlm den 21a jan för att resa ner i vietnam, in i kambodja och sen laos eller thailand. Min resekompis planerar vara där i 3v och jag 4-6. Hör av er ifall era planer sammanfaller med våra!

Kram!
2 feb. 2014 23:16
tjena allihopa,

Ska resa till Vietnam om några dagar, kommer vara i Saigon 8 - 11 februari, sen Nha Tran 12 - 19 feb o sen tillbaka i saigon 20 - 22 feb. De mesta ä bokat förutom sista nätterna.

Igår lyckades han ja skulle resa med krascha i skidbacken så hela hans ben är inslaget i ett paket. Just nu verkar de som jag blir ensam å ja hatar att dra runt själv så skulle nån av er vara i närheten av där ja kommer va så vore de kul å möta upp.

Andre