Mötas upp i Australien

Av Bell4
19 feb. 2018 07:56
Visningar: 133
Hallå där!
Jag kom till Australien, Perth för några dagar sedan men ska ganska snabbt röra mig vidare till Melbourne och östkusten. Om någon är sugen på att mötas upp och resa lite tillsammans så vore det jättekul!
Jag lever ganska budget så det är inte någon party resa för mig, vill bara utforska och se andra platser :)
Hör av dig
1 mars 2018 01:12
Hej! Jag landade i Brisbane med två tjejkompisar för ca två veckor sedan, den ena studerar och den andra vill jobba.. Jag vill däremot resa runt lite och se olika delar av Australien och gärna i sällskap, jag hade gärna möts upp? Har du hunnit planera och boka något än?
Av Bell4
3 mars 2018 01:00
Hejsan :) just nu är jag på väg till blue mountains utanför Sydney, där ska jag stanna några dagars för hiking. Sedan bär de av mot byron Bay, brisbane, noosa, Fraser Island, Agnes water, airlie beach och cairns tror jag.. Vad är dina planer?
3 mars 2018 11:32
Härligt! Låter som vi har samma destinationer i sikte, jag är dock oklar på när jag har tänkt vilket ställe. Jag antar att du åker i den ordningen du har skrivit? Vilken tidsplan per ställe har du?
Jag ska ev åka upp till Cairns om två veckor, därefter tillbaka till Brisbane och sedan Byron Bay, det är väl så långt jag har kommit i min ”planering” men är helt klart flexibel. Hur tar du dig fram?