Mot äventyreeet!!!

Av Molle91
3 maj 2015 15:07
Visningar: 320
Tjenis penis Sean banan!

Nu har jag 24bast å lagom tjock bestämt mej för å bara dra! Mot Australien för fäään!! Där hade jag tänkt å få så många kallsupar som krävs för att lära mig surfa, leva på nudlar, skrika av skräckblandad förtjusning i bungyjump, göra precis va sjutton jag vill och ha väldigt roligt under tiden. Jag gillar att se och testa nya saker och spenderar gärna tid ute i naturen. Ströjobb är tanken för att reskassan ska hålla längre. Drar gärna en sväng t Nya Zeeland och varför inte ett par stopp i Asien? Jag vill inte planera sönder en resa i förväg. Roligast får man om man tar det som det kommer 😉vi drar i oktober! sååå hänger du med?? Malin Norling på FB
4 maj 2015 22:12
Hahahaha alltså jag älskar dig redan!! jag är fan på asså!! skrollade ner på allas "resekompis till oz" men du stack ut bäst!!! jag har exakt samma tankar ang att bo/leva i australien!! spontant är bäst woop och salongsberusad på planet är aldrig fel heller! hahah
5 maj 2015 19:09
Hörde jag salongsberusad på planet?!? count me in!!
Av Molle91
5 maj 2015 20:31
Men Gud va härligt tjejer!! Jaha då en liten tuting eller två tackar man ju inte nej till! Hur gamla e ni då? 😊
5 maj 2015 20:40
Haha du menar om vi är myndiga? jag är 25 och en månad (viktigt att påpeka) så mig behöver du inte köpa ut till ;)
Av Molle91
5 maj 2015 20:47
Haha vilken tur Evelina! Jag var riktigt orolig där ett tag 😂 haha nä de va väl mest ren nyfikenhet 😄 mvh nyfiken i en strut 24år minus 3dagar 😜
6 maj 2015 16:28
ojoj, den gamla goda åldern, njut medan du kan ;) haha!

Nu till dom viktiga sakerna! vart är du sugen på att dra då, första destination? du är inte sugen på september ist för oktober? ;)
Av Molle91
7 maj 2015 16:55
Jag har väl tänkt mej Melbourne eller Sydney och dra östkusten uppåt mot/till Cairns om jag nu fattat rätt att det är "rätt håll" den perioden på året. Sen stannat jag ju gärna på platser där det känns gött å man lär väl få mkt tips på grejer å se å höra bär man väl är i landet😊 älgjakten är ju i oktober haha😄 men va fasen inget e ristat i sten å dom lär ju knappast hinna dö ut innan jag e tbx 😜 hur ser dina planer ut?
7 maj 2015 20:02
Haha, wiki säger antal soldagar sep i Melbourne är 3.4 *apan som håller för ögonen* . Jag kan nog med 99.8 % säkerhet lova dig att älgarna inte kommer dö ut, men man vet aldrig.. are you a gambler? annars finns det ett älg zoo i Morgongåva ;)
Min plan är att jag ska åka, slut. haha nää men typ, gällande vart är jag väldigt öppen för förslag
Av Molle91
13 maj 2015 14:49
Men crap! Kanske ska åka andra hållet då! Hahaha 😄 ah det är en risk jag får ta men med den procenten känner jag mig ganska trygg. Härligt! Det är väl ungefär så långt jag har kommit i planeringen oxå. Jag e nöjd så länge jag får nån form av tak över huvet. Om det sen är ett riktigt tak eller en gammal möglig pressening med hål i , I don't care! De e bara å åk!
Av Molle91
20 maj 2015 13:43
Härligt Felicia! Bara å haka på😊 min tanke är att jag ska dit... Nä men jag vill upptäcka så mkt som möjligt men tror det är bättre att planera på plats för man lär nog få mkt tips och idéer när man väl är nere. Östkusten är min plan iaf😃 vad har du för planer?
3 juni 2015 14:45
Hej!
Ser att du fått en jäkla massa svar redan, men jag kommer att befinna mig i melbourne från 8 okt och skulle tycka sällskap vore grymt! Jag har också tänkt ta mig upp till cairns, ta dykarcert och lära mig surfa runt byron bay.

Vore sjukt kul å ha sällskap i alla fall en bit på vägen!

Julia Johannesson på fb ;)