Miami Beach i Augusti

4 juni 2012 00:47
Visningar: 2215
Hej alla resefantaster!

Jag och min pojkvän är lite sugna på att åka till Miami beach 2 veckor nu i augusti. Tänkte höra om någon av er har varit där under denna månad och om det är bra väder då eller är det mest regn??? har goglat lite men det är så svårt att veta med karibien vid den tiden tycker jag. Sen undrar jag också vart i miami beach är bra område att bo i? är sugen på att hyra lägenhet istället för hotell....
Alla förslag och synpunkter är mer än välkommna!

Mvh Karolina
Av Evertg
4 juni 2012 10:10
Det är varmt, fuktigt varmt. Räkna med en blandning av sol och regninga dagar.
Läs mer om Florida-sommaren här:
http://www.florida.nu/sommar-i-florida/

Bästa området i Miami beach är förstås South beach. Det hela är en fråga vad man är beredd att betala. Men med lite tålamod ska det gå att hitta ett bra pris där också. Väljer ni lägenhet är www.homeaway.com en bra sajt.
mvh EG
Av Annl
5 juni 2012 17:33
Kan vara bra att veta att det är orkansäsong då, men det behöver ju inte betyda att det blir orkaner. Förra sommaren berättade lokala boende i Key West för oss att det var sju år sedan senaste orkanen.

Men som sagt bra att veta och under vår vistelse i början av juli förra året blåste det upp rejält vid några tillfällen och det utfärdades varningar för orkaner - som sedan drogs tillbaka.
6 juni 2012 00:19
Tak för era svar. Har varit i Karibien under augusti månad förut så vet att vädret kan pendla lite.... Jag tror nog denna resa får vnta tills det blir vinter här istället.... :)