Mexico (Akumal) 11-25 nov

5 aug. 2014 22:57
Visningar: 155
Hallå där! Efter många om och men så bestämde jag mig för en resa till Mexico, där jag kommer att stanna i två veckor (11-25 nov). Grejen är då den att jag reser dit själv eftersom jag dessvärre inte har någon att åka med vid den tidpunkten.

Så jag tänkte höra mig för här om det är någon annan som är där då, eller kanske har funderingar på att åka dit just då? Har inga som helst tidigare erfarenheter utav Mexico så om du har varit där tidigare så vore det ju superbra!

Jag reser med Ving och kommer att bo på ett hotell (4+) med All Inclusive för bekvämlighetens skull, men har för avsikt att försöka leta mig både inåt och utåt därifrån för att se lite olika saker när man ändå är där. Men detta vore såklart roligare om man hade något kul sällskap med sig på vägen.

Själv så är jag en väldigt lättsam och framåt kille på 22 år från Stockholm, social, glad & rätt impulsiv av mig. Jag åker först och främst ner för en rätt så laidback semester och paus från verkligheten här hemma, men som nämnt ovan så lär det inte bara bli pool- och strandhäng.

Så om du tänker lite i samma banor som jag och kanske inte bokat redan men känt dig sugen på Mexico, så varför inte haka på? Hör av dig/er! :)
28 aug. 2014 22:43
Ingen som har planer på att åka ner då?
20 sep. 2014 15:39
Hej! Har du redan bokat? :)

/Mikaela
21 sep. 2014 14:18
Hej! Ja jag har bokat, men skulle du vara sugen på att haka på så går det säkert ordna! :) Släng iväg ett PM om du vill snacka lite mer om det :)
21 sep. 2014 15:53
Jag måste vara sämst, men hittar ej hur haha! Skicka iväg ett pm till mig är du snäll!