Manilla - Boracay - El Nido - Manilla

Av Webba
14 nov. 2016 10:18
Visningar: 717
Hej!

Vi kommer lämna Boracay den 25:e december och har flyg hem från Manilla 30:e december. Finns det några bättre alternativ att resa till El Nido från Boracay än: Kalibo - Cebu - Puerto Princesa - El Nido (lång bilresa)? Det blir ju en hel resdag från tidig morgon till sen kväll och detsamma den 29:e tbx till Manilla. Eller ska man ta ett helt andra öar som passar bättre logistiskt?

Tack på förhand!

Vänligen, Martin
14 nov. 2016 10:53
Åh vad fantastiskt med Filippinerna och El Nido, ett av mina favoritställen! Har du varit där?
När vi reste från Boracay till El Nido, flög vi via Manila och sen till Coron och båt El Nido, inte bästa båtresan rent säkerhetsmässigt men det gick bra, kanske finns det bättre alternativ.. Filippinerna är ganska klumpigt att röra sig i om man har ont om tid.. för det mesta tar tid.
Mvh
Moa
Av Php
15 nov. 2016 21:02
Det är onödigt att åka till Cebu för att ta sig till El Nido mycket bättre att välja Manila då det finns betydligt fler avgångar därifrån. Smidigast är ju Caticlan till Manila. Välj själv om du vill Puerto Princessa först & sen ca 6 timmar till El Nido med buss/van eller direkt till El Nido (dyrare) med www.air-swift.com, samma väg tillbaka till Manila sen. Men boka i tid, om det inte redan ärr fullt.. :)