Malaysia Langkawi: tips på bra strand/restaurang att hänga på några timmar för en barnfamilj i väntan på flyget?

3 dec. 2018 11:47
Visningar: 381
Hej!

Vi kommer två familjer med 5 barn (4-10 år) totalt och har en heldag att spendera innan vår flight går på kvällen. Är det någon som har något bra tips vad vi kan göra? Tänker mig dagshäng och lunch på någon trevlig strand/resort där man kan bada/äta ett par timmar innan det är dags att åka till flygplatsen.

Tack för hjälp.
Camilla
Av Rafi_1
3 dec. 2018 17:20
Hej Cammen!
jag har varit i Malaysia och i Langkawi och massa öar för 1 månadsen, alla stränder i Langkawi är fina och passar till vuxna och barnfamilj, Langkawi flygplatsen ligger väldigt nära av Cenang Beach och jag tycker att inget fel på Cenang strand men om vill man ännu finare stränder med vita sand stränder då kan man ta båt till massa små Öar runt om Langkawi, jag kan rekommendera Sky Cab om ni är inte höjdrädda ;) .. Cenang köpcentrum ligger precis vid Cenang Beach och du hittar massa mat ställer och det beror på vad du giller för mat, finns Indisk, Arabisk och kinesisk resturanger! adda ner en app som ni kommer behövas för Taxi och den heter (Crab)... lycka till
4 dec. 2018 09:26
Tack snälla för svar och dina tips!!!
Av Erik777
4 dec. 2018 15:13
Finns en massa food trucks och matstånd på vägen som går parallellt med och mellan landningsbanan och havet. Alltså precis vid flygplatsen. Men kanske inte är något ställe att hänga på om man inte gillar att kolla på flygplan som startar och landar.