London med barn - boende?

Av Curacao
25 juni 2016 08:45
Visningar: 3420
Hej,

Jag funderar på att ta en weekend till London med mina barn som är 7 och 9 år. Jag undrar om det är någon som tips på bra boende? Eller vilka områden som är bra att bo i?

Mvh
/Jeanette
25 juni 2016 10:39
Hej. vi har bott med barn på Premier inn ( i vårt fall London Blackfriars, Fleet Street). De har familjerum o jag tror barn bor/ äter frukost gratis vissa perioder. kolla deras hemsida. Lätt att ta sig runt med buss som går i närheten eller med tunnelbana.
Mvh
Agneta
27 juni 2016 14:10
Instämmer att Premier Inn är bra för barnfamiljer. Alla hotell ser visserligen likadana ut och ligger i f.d. kontorshus men det är rent och trevligt och barn äter gratis frukost. Deras hemsida brukar ha bästa priserna: www.premierinn.com

Premier Inn Blackfriars bara ett par kvarter från Blackfriars Station är bra. Lite längre bort därifrån är Fleet Street och Monument. Ingendera dock I ett vidare barnvänligt område men lätt att ta sig vidare bade till fots längs Themsen eller med buss och tunnelbana.

FInaste PI är Kings Cross med sitt atrium tycker jag men läget är mer för resenärer än turister. Dock bra transport over hela London därifrån eftersom det är en järnvägsknutpunkt. I närheten ligger Euston och nyöppnade St Pancras.

Mitt I smeten för barnfamiljer ligger PI London County Hall och PI Waterloo, York Road. County Hall är dyrare eftersom det ligger alldeles bredvid pariserhjulet London Eye men York Road är précis bakom så även det har bra transportmöjligheter och gångavstånd till saker. Barnvänligt läge med upplevelser nära. York Road är något mer högljutt eftersom det ligger ett akutsjukhus bakom.

Earls Court och Kensington ligger längre ut men är i trevliga områden. Dock lider Earls Court av långa köer till frukosten på grund av många skolklasser och grupper (på grund av priset).

Om man alldeles vill undvika Premier Inn så kan man också kika på Hampton by Hilton Waterloo som ligger på gångavstånd till Waterloo station med sin tunnelbana och det går att gå over Themsen till Covent Garden.

Stora hotellområden är Kensington/Earl's Court och Bayswater/Paddington men där är det svårt att veta vad man får för pengarna och man får lusläsa recensioner.
15 juli 2016 10:00
Jag kan tipsa om ett oerhört fräscht och prisvärt lägenhetshotell med fantastiskt bra läge, mellan Trafalgar Square, Covent Garden och Themsen, med gångavstånd till Leicester Sq, Buckingham, London Eye och Piccadilly. Vi var där i våras med barn i samma ålder. För mer information och bilder, www.bortabramenhemma.blogspot.se