Lombok tips!

Av Oli1
9 juli 2014 01:48
Visningar: 921
Hej!!! Jag och tjejen ska resa till bali och öarna runt om i november.
Jag hittar en massa om bali men hittar inte så mycket om Lombok som vi vill spendera en hel del av tiden vi ska vara borta.
Är det någon som har några tips på vad man kan hitta på där?
Av Andush
21 nov. 2014 19:46
Vi hängde i Kuta Lombok en vecka, som på inget sätt är jämförbart med Kuta Bali. En sovande fiskeby där inte mycket händer efter kl 22. Många hardcore surfare, men för stora vågor för en beginner som mig själv. Lombom lämnade mig faktiskt ganska oberörd, gillade Gili-öarna klart bättre! Åk till Gili Meno med tjejen :)
13 dec. 2014 21:23
Jag var på kuta Lombok förra året och åker tillbaka i år igen! Blev vän med en kille som bodde där, han tog me oss till både nybörjar & vana surfställen. Snacka me lokalbefolkningen. Dem kör er gärna och visar er surfställen mot lite betalning såklart. Fick massa olika tips av just locals, stränder man kan åka till , nya öar mm. Glöm inte att besöka restaurangen astari, fantastisk veg. Mat och utsikten är slående!! Vattenfallen i norra Lombok är oxå värda ett besök!
Giliöarna är oxå ett bra tips. Men då gillade ja trawangan å Air bäst. Meno fanns enligt mig inget å göra på. Vi tog en snorklingstur och en promenad till andra sidan ön typ... Mer liv å rörelse på Air men mest på trawangan. I år tänkte vi testa Gili nanggu och lembongan som vi inte hann me förra året..
Nu när ja skriver ser ja att ni redan åkt, men nån Annan kanske har nytta av detta ?! 😄