Två vilsna tjejer söker råd om Bali & Lombok

Av Eeemma
4 aug. 2016 14:48
Visningar: 1538
Heeej! :) Vi är två tjejer som ska åka till Bali i September, och vara där i 2 månader. Vi har tänkt att vara på Bali ett tag i början, hänga i Kuta först och sen röra oss uppåt mot Ubud. Finns det fler ställen som ni tycker vi borde besöka, några favoritplatser? Vi har även tänkt åka på något slags yogaställe, lite retreat-aktigt. Bara något simpelt billigt ställe. Någon som vet något bra place?

Sedan ska vi åka vidare till Lombok. Vi ska vara på ett surfcamp men vi är lite osäkra på hur lång tid vi borde vara där. Räcker en vecka för att lära sig någorlunda eller borde vi stanna två? Har ni något ni rekommenderar där? Sen ska vi ta oss mot vulkanen på Lombok och sen dra till Giliöarna en sväng. Men hur tar man sig lättast fram? Taxi, eller hyra moped eller vad är smidigast? Samt hur länge är det rimligt att vara på de olika platserna?

Är det någon mer som ska dit under samma tid?
Såå tacksamma om någon orkar hjälpa oss :)
23 aug. 2016 11:20
Tycker absolut ni ska ta er till canggu och berawa istället för Kuta. Lite mindre vodka redbull atmosfär men fortfarande skön fest om det är det ni är sugna på!
Vill ni komma och hänga med oss på www.surflodgelimasan.com så er ni mer än välkomna. Alltid skönt att få lite restips på plats!
Jag hade rekommenderat 2 veckor för att komma lite längre i surfen, men ni kommer ha grymt kul i vilket fall..