Kullaleden

Av Babbo
28 maj 2013 14:15
Visningar: 140
På söndag, 2:a juni, invigs Kullaleden i nordvästra Skåne. Den blir Sveriges första certifierade vandringsled, Leading Quality Trail – Best of Europe.
Den går längs stränder, strandhedar, i bokskog och små kustsamhällen och är ca 7 mil lång. Så ett tips för er som gillar att vandra :-)

En hemsida kommer att finnas när den är invigd.
http://www.reseguiden.se/forum/bilder/kullaleden-kullabydgen-sverige-453808
Av Bibchen
28 maj 2013 17:28
Tack det låter spännande.
Visum
Kina Zazoon, 16 sep. 2019
Updaterad av Tittin för 31 minuter sedan
6
Hej igen, visumet verkar ej vara det enklaste, vi bor i stockholm och kan gå dit, är det någon som vet om man kan gå dit och få hjälp med allt på plats?
Hur ska vi tänka kring boende i LA?
USA Annafrohler, 21 sep. 2019
Updaterad av Brycecanyon för 51 minuter sedan
1
Ska resa med familjen (man och två tonårsbarn) till LA sommaren 2020. Behöver hjälp med att fundera kring boende. Det vi vill göra är: disneyland, universal studios, venice beach, Santa Monica beach och kanske fler saker som dyker upp. LA är ju stort; utifrån de önskemål vi har undrar jag om man ...
No show på flyget kostnad?
Thailand Dsteisjo, 20 sep. 2019
Updaterad av Dsteisjo för 1 timme sedan
4
Hej Undrar om ni har någon erfarenhet av no show på flyget. Vi reser till thailand men pga personlig omständigheter måste en person resa hem tidigare vilket innebär att denne inte kommer utnyttja sin återresa. Vi reser med Singapore airways. Blir det trassligt när det saknas en person på ...
Om ni fick välja valfri destination Jul/nyår 2019
Satlanotravel, 21 sep. 2019
Updaterad av Satlanotravel för 2 timmar sedan
0
Hej! Vart skulle ni vilja åka på semester över jul och nyår detta år om ni fick bestämma EXAKT vartsomhelst? Gärna varför :)
Bila dagsturer på Sicilien !
Kiasand, 21 sep. 2019
Updaterad av Kiasand för 5 timmar sedan
0
Hej ! Vi är två par som åker till Sicilien 1 v 22-29/10 alltså en vecka... Vi har hyrt bil som vi hämtar ut direkt på airporten i Catania ..Vi kommer bo i Taormina så turerna utgår därifrån. Vill ha tips på dagsturer ? Etna är ett..
Florida igen!
Kiasand, 20 sep. 2019
Updaterad av Kiasand för 6 timmar sedan
2
Hej alla! Var i Florida förra hösten 2018 och reste runt...Key West,Miami,Fortlaurendale, Clearwaterbeach ,kissismee(Orlando) o sista 4 nätterna i pompanobeach innan hemfärd. Dags igen nu i Mars för trip nr 2 till Florida..älskar verkligen allt där..3 nätter i Miami i fjol känner att där vill vi ...

Sverige Europa

Sverige är det moderna landet i Norden där du får omväxlande klimat, otrolig natur och spännande upplevelser året runt. Här möts fjäll och pulserande stadsliv i en kombination som erbjuder något för alla.

Sverige har fyra tydliga årstider och oavsett när du åker hit finns något att göra. Norra delen har kalla, snöiga vintrar och du som gillar äventyr åker till Sälen, Åre eller Abisko för att åka skidor, uppleva midnattssol, norrsken och fantastisk natur. På våren och sommaren är huvudstaden Stockholm full av liv och rörelse. Beskåda blommande körsbärsträd i Kungsträdgården, klappa söta djur på Skansen, promenera på kullerstenarna i Gamla stan, bada vid klippor eller ta en båttur ut i skärgården. Restaurang- och nattlivet är alltid i full gång och det finns mat, evenemang och upplevelser från alla världens hörn.I södra Sverige är klimatet varmare året om. Lund och Ystad är två mysiga städer som erbjuder en annan känsla än stora Stockholm. Ett besök till västkusten och storstaden Göteborg är något för dig som älskar båtar och här kan du bland annat uppleva Liseberg, ett av Nordens största nöjesfält. Sverige har två öar, Öland och Gotland, som båda är fantastiska på sommaren. Här får du se mycket av landets historia, vackra sevärdheter och underbara naturområden med mycket sol och bad.

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21