Koh kood boende och strandtips mottages

Av Jefl1
9 jan. 2015 19:15
Visningar: 1161
Tänkte resa till koh kood sådär en 14 dagar. Kan det bli för länge på samma ö? Kanske man kan byta boende/ strand 1 gång under tiden alt besöka en annan ö några dagar. Reser med 2 barn 5 och 15 år.
Boendetips och strandtips mottages. Läste om captain hook resort men verkar inte ligga på stranden?
Tänkte kanske ao yai ki strand och ao Bang bao en tid?

Jättegärna tips. Lugnt o stilla men inte dött, gärna tillgång till pool .

/Jenny
Av Noppran
10 jan. 2015 20:55
Hej

2 veckor låter som väldigt lång tid på koh kood! Varva med koh chang och koh mak är en bra idé! Koh kood är egentligen bara djungel och strand, det finns inget centrum eller shopping!

Koh kood beach resort tycker jag är kanon! Liten strand men det gör ej så mkt! Peter pan är också ok mkt pga av att stranden är fin och att det finns ett par restauranger intill förutom restaurangen på hotellet!
Av Jefl1
10 jan. 2015 22:22
Tack!
Just shopping kommer vi få då vi planerar avsluta i Bangkok 3-4 dygn. Koh Chang känns inte då lockande. Men koh mak kanske? Men litet det med?
/ Jenny
Av Noppran
10 jan. 2015 22:53
Jo till ytan är koh mak mkt mindre än koh kood men kood är lugnare och somsagt mest djungel! Båda ställen är supersofta! Jag föredrar koh kood, mkt finare stränder! Ska man "bara" ta det lungt och ligga på stranden så är det perfekt! Man kan ju förflytta sig mellan stränderna också så blir det ju lite nytt om det behövs!