Koh Chang med barn

16 okt. 2010 23:04
Visningar: 1094
Någon som nyligen varit på Koh Chang och vet om man kan köpa blöjor där och i så fall var? Det samma gäller barnmat, finns det och hur är kvaliteten och var köper man det?
17 okt. 2010 01:11
Var där jan -09 vår flicka var då 18 månader. Barnmat hade vi med till viss del men hon kunde ju även äta vanlig mat som ris, korv , kyckling etc. Barnmaten fr Thailand uppskattades inte av vår tjej. Blöjor tog vi med litegrann och tänkte att vi skulle köpa mer där men det var dyrt och ofta i väldigt små förpackningar, ibland fick vi bara tag i 4 st/förp. Man kan köpa i vissa supermarkets. Så åtminstone jag skulle råda er att ta med blöjor och barnmat, vi ångrade att vi inte hade med oss mer! Dessutom så minskar det ju i packningen under resans gång! Vi checkade in blöjorna tillsammans med vagnen på flygplatsen, slängde in allt i påsen man får till vagnen.
Hoppas och tror att ni får en härlig vistelse på Koh Chang! Vi var där över nyår och då var det väldigt mkt thailändska semesterfirare där, skulle tro att alla inte sett västerländska barn för de var helt besatta av våran lilla tjej, tyckte väl hon var exotisk..:)
Vet inte om ni bokat boende , vi bodde bl a på Coconut Beach resort som var helt suveränt!
Trevlig resa!
2 dec. 2010 09:22
Enklast och bekvämast är att förboka en minivan med chaufför (via hotellet på Koh Chang) som står och väntar på er vid Suvarnabhumi flygplats. Det är drygt 30 mil från flygplatsen till färjeläget på hyfsade vägar så räkna med ca 4 timmars bilresa.

Vi landade vid 15-tiden och då var det precis att vi hann med sista färjan till Koh Chang - chauffören fick "stå på" ordentligt. Det finns bra möjligheter att stanna efter vägen vid bensinstationer med "Seven-eleven" affärer om man behöver gå på toa eller köpa dricka & snacks.