Jobba/resa i Australien i ett år, är i Sydney just nu och letar reskompis

7 okt. 2012 11:17
Visningar: 714
Hej jag heter Sara och är 18 år. Jag är en mycket glad och positiv tjej från Göteborg som rest ensam till Australien för att mina vänner inte ville göra samma sak som mig. Just nu befinner jag mig i Sydney och ska börja leta jobb och eventuell bostad, om jag inte får tag i någonting tänkte jag bege mig vidare antingen uppåt i landet eller ner mot Melbourne för att hitta jobb. Efter att jobbat ihop lite pengar tänkte jag resa längst östkusten, ner till Tasmanien och andra intressanta ställen i Australien som man inte får missa. Jag vill även dyka och lära mig surfa! Min plan är att stanna i Australien till maj. På min fritid älskar jag att träna, vara med kompisar och att festa. Jag är ganska aktiv och är ute efter mängder av äventyr. Jag vill uppleva så mycket jag kan av Australien och hade varit kul att ha någon drivande att upptäcka saker med!!

Det hade varit toppen om någon också har planer på att jobba så vi kan dela på lägenhet och sånt men om inte hade det bara varit kul att möta upp någon för att resa runt ett tag tillsammans, jag är ganska öppen för förslag!!

Hör gärna av er om ni har liknande planer eller om ni också kanske reser på egen hand och vill bolla idéer. Hör av er antingen här eller på min mail (Logga in för att se e-postadress)
9 okt. 2012 19:21
Hej Sara! :) Jag lite i samma situation som dig, vill verkligen till Australien men ingen av mina kompisar är riktigt sugna. Min tanke är också att åka runt lite överallt men även stanna på ställen för att jobba och tjäna ihop pengar till att resa runt längre med. Dock har jag inte tänkt åka ner förrän december/januari som det ser ut nu(dock är jag ganska öppen), men hade varit sjukt kul att mötas upp!! :)
11 okt. 2012 12:33
Hejsan! Jag bor på ett ställe i närheten av Sydney just nu och jobbar lite och så. Börjar min "riktiga" resa i januari tror jag, så vi reser väl runt ungefär samtidigt så vi kan att hålla kontakten lite och kanske mötas upp, hade vart kul! :)
22 okt. 2012 18:24
Hej hej!,jag har exakt samma tankar,
är så sugen på att åka till just Australien!
Men ingen av mins vänner känner för det.
Måste säga att det är modigt av dig Sara
Att åka själv!.Jag är öppen för alla möjliga
Äventyr,hör av er till mig för jag är riktigt
Intresserad om ni vill ha sällskap!
22 okt. 2012 18:27
Min mail är : (Logga in för att se e-postadress)
5 nov. 2012 21:21
Hej alla! :) Jag heter Johanna Wingårdh och Är en 19årig glad tjej som precis tagit student och jobbar just nu.Men vill inget hellre än att åka till Australien! Mina vänner är just nu upptagna med annat och skulle gärna vilja ha en reskompis att åka med. Har inga direkta planer mer än att åka i början på 2013 och stanna där i några månader. Har sparat pengar nu men kan även tänka mig jobba där om de behövs för att dryga ut resekassan, annars tänker skulle jag vilja testa på surfing, dykning, resa runt lite, festa och bara ha riktigt kul!! Är öppen för andra förslag, så hör jättegärna av er om ni har samma planer!! :) Ni når mig lättast på facebook eller Min mail, (Logga in för att se e-postadress)
12 dec. 2012 09:51
Hej :) befinner mig i Byron bay och åker vidare till Sidney imorgon så landar där den 14de. Är du kvar hade det varit kul och träffas. Med vänlig hälsning, Leo