Jobba i Australien Hösten 2017/ Våren 2018

4 apr. 2017 12:29
Visningar: 169
Hej, jag är en 20 årig tjej som är sugen på att upptäcka världen och först på lista ligger Australien och Nya Zeeland. Har fundera att åka med Goexplore och deras Work and travel Australien All set. Vilket innebär ett garanerat jobb innan du åker i 6 månader. Så min tankar är att först jobba i ett halvår och leva den Aussie life. Sedan efter ett halvår upptäcka resten av Australien och sedan ta sig till Nya Zeeland.

Min egna intresse är natur, musik och älskar att bara vara nära vatten och ta det lugnt. Men säger absolut inte nej till en bra fest. Min tanke med denna resa är att få leva nära värme, havet och bara får uppleva en ny kultur. Samtidigt kunna träffa nya människor och skapa minnen för livet.

Har nu tyvärr ingen i min närhet som skulle vilja/kan/ har tid till att följa med mig på en sådan här resa. Och allt blir ju roligare om man har någon att dela det med.

Är det någon som är i samma tankebanor, så var inte rädda för att höra av er, heter " Jessica Andersson" på Facebook med samma profil som här. Så det är bara att skicka iväg ett meddelande.
15 juni 2017 04:10
Hittade inte dig på facebook så skriver här, men det skulle absolut vara intressant :)