Jobba i Australien åka i höst 17

1 apr. 2017 11:37
Visningar: 384
Hej! Jag är en tjej på snart 21 år som är super duper intresserad av att uppleva Australien på riktigt och dra ned under en längre period och jobba. Jag vill uppleva kulturen på riktigt skaffa en vardag, hänga på stranden och resa runt i landet. Plus skaffa nya vänner för livet.

Min tanke är att åka ned i oktober för att skaffa jobb innan alla backpackers anländer i november/december. Hör av dig om du är inne på samma spår!
Kramis!
3 apr. 2017 20:43
Hej tänkte åka i oktober och jobba/bo framför allt i Melbourne men också passa åa att resa runt endel vore jättekul o åka med nån om du har liknande planer :)
4 apr. 2017 12:00
Hej, min tankar har också kretsat runt att åka ner till Australien och jobba. Men även bara leva ett liv där. Men kanske även resa runt till andra ställen i Australien. Det enda jag saknar är någon att någon att åka med. Låter det som vi har liknade planer så får du gärna lägga till mig på Facebook, Jessica Andersson med samma profilbild som här.
18 apr. 2017 13:50
Hej! Min pappa flyttar permanent i slutet av Oktober, så tänkte åka ner då. Min reskompis skulle komma ner senare men det verkar som att det kanske inte blir så.
Jag har kompisar där nere, både i väst och i öst som jag vill besöka. Jag vill också se allt som går att se och uppleva, och förhoppningsvis jobba lite. Den nionde mars sedan ska ett par av mina vänner gifta sig, vilket vi är bjudna på (jag, pappa och reskompis) och nyår vill jag fira i Sydney.
Sugen? :)
Medlemmen har tagit bort svaret
27 apr. 2017 21:41
Hej! Kul att så många har typ likadana planer här, har själv väldigt länge gått i tankarna på att bara dra iväg till Australien och uppleva livet där lite haha. Har inga större planer just nu mer än att jag vill sticka ner där runt oktober detta året. Är öppen för förslag på vad man kan hitta på där, och främst hitta någon att åka med. Så hör bara av dig/er om ni är intresserade :)
Av Annahr
17 maj 2017 13:00
Heej! Tänkt samma sak, vill dra till Australien i höst runt september månad och bara uppleva saker och ha det kul, träffa nya människor osv! Lägg jättegärna till mig på Facebook; Anna Högberg Rånnfelt. Vill jättegärna hitta någon/några att åka med, så tråkigt att åka ensam!!
1 juni 2017 17:45
Hejsan!! Skulle vara så kul att åka till Australien och backpacka/jobba på exempelvis farmer och vara borta ett år. Har just nu ingen som är intresserad utav samma resa som mig men skulle verkligen föredra att åka med någon istället för att åka själv, och bara ha det jättekul! Hör av dig/er om det låter spännande :)
Av Ebbsanr
6 juni 2017 19:47
Hallåj! Är snart 20 år och kom nyligen hem från en 4 månaders backpackerresa i Asien, vilket utan tvekan var det roligaste jag gjort! Tyvärr hann jag inte med Australien, så planerar att dra dit i Oktober. Är mest sugen på ett Working Holiday Visum precis som du, med start i Melbourne eller Sydney. Min plan är väl främst att jobba och få en vardag där. Men vill såklart även resa, allra helst längst östkusten! Jag tycker om att träffa människor, resa, festa och utforska nya platser! Så jag är absolut intresserad! Hör av dig om det låter intressant.