Jobba i Australien

25 apr. 2011 14:20
Visningar: 483
Hallå hallå!

Jag har funderat på att åka till Australien i höst för att resa runt lite och jobba. Dock så kan/vill inte någon av mina vänner resa iväg då de tycker att det kostar för mycket eller att de inte bara kan lämna allt här hemma.. Så det som hindrar mig från att åka är att det inte är kul att åka själv. Jag hade velat besöka städer som melbourne, sidney och perth. Jobba, lära sig språket bättre, träffa härliga människor, festa lite och testa på nya saker.
Så om någon här har samma planer som jag har så får ni gärna höra av er!

min mail är (Logga in för att se e-postadress)
finns även på facebook..

kram kram Rosanna
25 apr. 2011 20:10
Hej! Jag är sugen på att göra något i höst, resa o jobba är väl egentligen det bästa! :) Resemålet har jag väl inte tänkt så mycket på, vill se världen! men har tyvärr inte mkt stålar beror på vad din budget är:) Har de tänkt åka i september isf, vad har du tänkt jobba som?? Kram Maria
25 apr. 2011 20:19
Jag hade inte tänkt åka innan september.. behöver jobba ihop lite pengar först.. hade tänkt ta de jobb som finns.. är inte så kräsen.. hur länge hade du tänkt stanna?:)
25 apr. 2011 20:44
Jag har faktiskt inte tänkt så mycket, men kanske i tre månader?? Funderar på att börja plugga se till våren så behöver ju vara hemma igen tills dess! :)
28 apr. 2011 17:21
okej jo det måste du ju då! Jag har själv inte tänkt så mkt på hur länge jag vill vara borta.. så svårt att veta nu innan..
3 maj 2011 16:02
Om du inte hittar någon så åk själv. Jag var själv lite rädd för det, men det var fantastiskt. Man träffar massor av folk på plats så du behöver inte vara ensam om du inte vill.

Marie
3 maj 2011 16:48
Skulle snarare rekommendera ATT du åker själv (även om det känns mindre kul - och kanske skrämmande - så här i föärväg) för jag vet för många som varit till Australien och fastnat i backpackerfällan med enbart bekanta från andra länder (än just Oz) och med ett socialt häng som begränsas till backpackerställen.