Indien hösten 2015

Av Joppili
23 aug. 2015 11:03
Visningar: 27
Hejhejhej!

Jag är en glad och spontan tjej som är jättesugen på att resa till Indien i oktober/november. Jag har ingen bestämt resrutt än, utan kollar runt lite.
Är det någon som varit där som har tips och idéer? Vad ska man tänka på innan man åker och när man väl är där?
Det vore såklart ett jättestort plus om någon som också ska dit och vill hänga under resan :D

Ha de bäst!
Josse
Av Soller
23 aug. 2015 13:21
Hej Josse
Indien är ett underbart land, jag har varit där ett flertal gånger och senast i Goa, tre månader.
Du ska inte resa ensam, se till att alltid ha någon med dig när du reser runt.
Soller
Av Aurora0
24 aug. 2015 22:18
Hej!

Jag har tänkt resa till indien, Dehli, i slutet av oktober och vara där 2-3 veckor. jag reser själv och är inte alls van vid det. Tänkte åka med något företag som anordnar "vanlig turistresa" 7-10 dagar för att sedan resa 7-10 dagar till Dharamsala och ta det lugnt. (yoga, meditera vandra i berg :p)

Svårt å planera tycker jag, hur går det för dig? :)

MVH Emma
Av Linos
24 aug. 2015 23:10
Halloj!

Jag har inte bokat något än men har tänkt att landa i Goa i mitten av oktober, 15e ish..

Anledningen till att jag åker är att jag ska volontära på en skola från november till mars, så måste vara i Dharwad runt den 10e november men dessförinnan har jag ungefär 1 månad utan någon större planering.

Hade väll tänkte att resa runt lite i Goa regionen, från strand till strand typ. Upptäcka och äventyra lite, ta tillfället i akt till yoga och meditation. En vän som reste där omkring i våras tipsade om staden Hampi som ligger en bit in i landet som jag också hade tänkt att besöka.
Reser också själv så möter gärna upp om våra resvägar skulle korsas :)

Har inte heller varit i Indien tidigare, men vad jag har förstått är Goa trevligt i Oktober; efter monsunen när allt blommar som mest och innan högsäsongen och alla turister drar in.
Att tänka på är att du behöver ett visum för att resa till Indien. Hepatit A&B vaccin samt Möjligen Tyfus. Men det vet du säkert redan. Annars tror jag inte det är så mycket du behöver tänka på när du väll är där, njut, lev livet och ba ha det gött!
Av Elina25
26 sep. 2015 11:39
Heej! Jag ska vara i Indien i oktober! Landar den 30:september i chennai och kommer bo där fram till den 5:e. Efter det har jag planer på att åka till hampi och Goa. Runt den 18:e är planen att jag ska till Andamanerna (Havelock island) och träffa min kille där. Jag vill jättegärna ha sällskap under resan! Har du bokat resan än Joppili? Har du några ställen du vill till? Om inte, googla Hampi och Goa. Ser ut att vara jättefint och har hört massa bra om dom ställena. /Elina