India!

5 okt. 2013 18:16
Visningar: 155
hej alla fina!
jag drar till la india nu snart om någon vecka. kommer börja i bombay sedan ta mig ner för kusten. upp mot chennai. visit andaman islands:D sen hänga runt i himalayas. det är tanken!
reser väldigt billigt. så fickorna fulla behöver man inte ha om man reser med mig! snarare tomma.. utmaningar. massor av äventyr. natur. djungel. vatten speciellt under ytan. strandhäng. gatuskutt. blajblaj. yoga. meditation. reagge. hiphop. psytrance. och ÖL!!!
har tänkt att komma hem efter sex månader så runt i april maj blir jag tillbaka. har varit i indien förr. man är aldrig ensam men det är alltid roligt med company! hör av er om ni vill hänga med och skutta runt! glöm inte hängmattan!! peace
Av Lollon
9 okt. 2013 20:50
Hej!
Jag är såå himla sugen på att dra indien nov-dec. Vart befinner du dig då? Jag har hört mycket om Rishikesh, och dit vill jag, för att Yoga. sen vill jag bada, käka, klappa elefanter, hoppa etc etc.
Är ju grymt kul att träffa nytt folk och bara hänga!
9 okt. 2013 23:18
soft! rishikesh är underbart! kommer definitivt dra dit. jag tror jag drar den tredje november. till bombay! sen röra mig söderut. absolut! när hade du tänkt att dra?
Av Lollon
10 okt. 2013 18:50
Reser du själv, eller har du någon med dig? Jag vill dra i november, typ mitten eller slutet. Är inte supersugen på att hänga runt massa själv, så hade varit gött med någon att resa med!
16 okt. 2013 17:25
än så länge så är jag själv.. en tjejkompis kanske kommer ner senare men det är inte säkert. nä jag känner samma sak så du får jätte gärna hänga med mig! :) okidoki då åker vi nästan samtidigt. jag drar till indiska ambassaden imorgon och ordnar ihop med visumet. bokar biljetterna under veckan hitta från den 3nov till någon i april för lite mer än 3 lax. as billigt! ge mig din facebook så kan vi snacka mer där?