Immigration Office?

Av Elsbet
17 dec. 2014 05:49
Visningar: 1081
Hej.
Jag och min sambo är i Thailand nu och har planerad hemresa efter 33 dagar i landet. Vi hade tänkt betala för overstay när vi lämnar landet men nu har jag bestämt mig för att stanna och behöver då söka ett nytt 30 dagars visum. Var gör jag det? Vi är på Koh Bulon nu och reser till Bangkok den 30 december.
Tacksam för svar!
/ Elisabeth
Av Hille2
17 dec. 2014 07:30
Ska du söka ett visum så måste du göra det från ett annat land än Thailand. Men jag antar att du vill förlänga de 30 dagarnas uppehållstillstånd du fick när du kom till Thailand? Det måste du göra innan ditt uppehållstillstånd går ut och det gör du genom att besöka ett immigrationskontor. På denna sida kan du hitta alla immigrationskontor om du klickar på "checkpoints" och väljer område

http://www.immigration.go.th/
Av Hbanke
18 dec. 2014 07:27
Hej. Vi gjorde en sådan förlängning i förrgår i Kantang. Befinner oss på Koh Kradan just nu. Det var ganska enkelt och tog en timme. Man behöver fixa foto på sig själv och en kopia på dels sitt existerande visum (från passet) samt kopia på passbildssidan. Finns kopiatorställe i Kantang.
Det var en enkel resa med Longtail till Koh Mook pier (tror det heter ngt annat numera) och sen 30 minuter i en bil. Vår resort fixade med allt och följde faktiskt oss dit.
Hoppas det löser sig!
Just ja, det kostar 1900 THB cash per visum.
/Hans